Examen National
din cauza unui exercițiu de rahat nu intru la liceul la care imi doresc, unul din cele mai renumite licee din Timisoara. pe cei de la minister cred ca ii doare undeva de cum ne zbatem noi aici si hoatarasc sa ramana asa cum e in barem
Re:
Când o să îmi spui mie ca 3,9 și 10 elevi au luat nota 3 apăi imi bag un cuțit în cap.
Re:
Atunci cum interpretezi legenda din dreapta care indica partea hasurata ca fiind nr de elevi?
Re: Re:
Este un caz particular pt ca daca n-ar fi fost elevi cu 9 sau 10, axa OX s-ar fi terminat la 8.
Raspunsul 3 elevi au luat 5 este valabil numai si numai pentru acest caz strict particular.
Nu cumva ar fi trebuit ca Ministerul sa ocoleasca asemenea cazuri particulare si sa faca o verificare serioasa la matematica, fara ambiguitati ....
Re:
Corect!!!!! Nu ar fi corect ca cei care nu au raspuns bine sa fie punctati la fel ca si cei care au facut corect....unde le-a fost capul... se explicau clar datele! !!!!!!
Diagrama nu a fost facuta corect si nu a fost destul de lizibila
Sunteti atat de prosti incat sa nu puneti 3 ?. lasati naibii erorile frate. Sunt varza la mate , am avut si note de 3 si 4 , acuma sper la 7 ca am stiut. Dar frate , cum sa fii asa CHIOR sa bagi 8. Exista note de la 0 la 8 ?? Nu , nu exista . Cu ce v-a incurcat punctul ? Trebuie atentie . Daca ati ajuns in clasa a 8-a si nu stiti sa cititi un grafic ...stai cum dracu ati ajuns in a 8-a ? Mie mi-ar fi rusine . Cand vad asa cearta pentru ca nu ati fost atenti , si cand vad ca multi destepti cu note mari au pus 8 , EU sincer sa fiu ..ma simt destept.Doamne da sa nu se accepte asa ceva. Macar daca o sa fie asa ceva la BAC , o sa stiti ce sa puneti :))
Re:
Foare bine zis! Tot respectul pentru Dumneavoastra!
Imi pare bine ca mai exista astfel de oameni! Romania mai are o sansa!
Ne-au derutat sa luați și 8 si 3!!!
Re:
Si daca era 8, cata logica poti avea sa crezi ca notele sunt de la 0 la 8?
Bag pula in voi de copii prosti
Cum pula mea sa va rezolvati pe net , am vazut si comentarii date de parinti , problema ca sunteti prosti si nu stiti sa cititi o diagrama de clasa a 2-a ! Sunteti penibili si cea mai proasta generatie vazuta , diagrama a fost corecta , acelasi raspuns poate mai elevat si mai pompos o sa il aveti si de la minister : Sunteti prosti , nu sititi sa cititi , LA SAPA CU VOI !
| This discussion has been closed. |
Re: Nu ar fi corect pentru cei care au facut bine, diagrama era clara
#458: Me - Nu ar fi corect pentru cei care au facut bine, diagrama era clara
Corect!!!!!!!