Examen National
Re: Re:
#426: Iulia - Re:La toate probleme de acest gen se specifica axele!!!...si de cand directoarea unei scoli merge prin clase sa le spuna copiilor axele corecte...daca erati in aceeasi situatie n ati mai fi comentat...studiati subiectele date la olimpici unde exista o problema asemanatoare si te astept cu comentarii!
Evaluarea nationala
Graficul nu este corect ! Trebuia sa pună valori reale ! Avem dreptul de a se lua în considerare și numărul de 8 elevi !
Petiti "Sunt prost, dar vreau sa intru la liceu".
Nu ar fi corect pentru cei care au facut bine, diagrama era clara
Notele erau trecute de la 1 la 10 si elevii de la 0 la 8. Si spune clar repartitia notelor, deci ele erau pe axa Ox.
Adevarul
Raspunsul corect era 3.. cum puteti fi atat de absurzi?
Re:
Unde cacat s-a lasat loc de interpretari? imi spui unde? sunteti niste prosti
Re: Nu vad care e problema
#401: DanBos - Nu vad care e problema
CORECT!!!!!!
Re:
Pentru ce? Pentru neatentia unor elevi? E nedrept pentru cei care au pus raspunsul corect sa se puncteze si varianta "8"! Pentru o chestie ca asta, elevii care au scris corect o sa fie repartizati la niste licee mai slabe ceea ce nu e drept! Intelegeti va ati gresit si gata!
Eu am scris 3 dar am stat pe ganduri deoarece eram sigura ca e 8 dar am schimbat in ultima clipa . Semnati aceasta petitie ! Sa nu se mai intample !
Sunt eleva la colegiul national si am facut tot inafara de asta...daca nu merge intru la info
Re:
Nu e vina voastră ca diagrama a fost făcută greșit, dar e vina voastră ca mergeți de 8 ani degeaba la școală. N-ai înțeles încă pana acum ca notele sunt de la 1 la 10, nu de la 0 la 8?
A fost foarte corect graficul ,sunteti voi fraieri . Vizualizați din nou graficul ,cu cap de aceasta data!
Diagrama nu este cu nimic gresita. Ai notele si numarul de elevi care au luat acele note. In dreptul notei 5 linia ingrosata duce pana la cifra 3. Ce inseamna asta? Ca 3 elevi au luat nota 5. Daca atat nu au putut sa judece copii, imi pare rau pentru ei...
Re: Re:
Hai sa nu sarim cu insultele. Nimeni nu e prost. Eu de exemplu recunosc am pus 8 poate din neatentie, dar nu ma face prost pentru ca am rezolvat subiectele 2 si 3 complet si bine...daca vreau sa semnez aceasta petitie o fac pentru ca intr-adevar a fost putin ciudat.
| This discussion has been closed. |