Examen National
Re: Mai ganditi si cu capul!
#392: Ram - Mai ganditi si cu capul!
Imi pare rau dar te inseli.
Re:
CORECT! Pt toti cei care nu pun un pic mintea la contributie trebuie sa sufere putinii care chiar au gandit? Iar la gradual de usurinta a subiectelor ar fi total incorect sa anuleze acest subpunct!!!!
Re:
Este clar că răspunsul este 8. Este scris că ceea ce este cu negru reprezintă numărul de elevi.
Re: Re: Re:
Corect! Bravo! Cei ce au fost atenti si au scris raspunsul corect nu trebuie sa fie nedreptatiti pentru ca cineva s-a trezit sa faca nu stiu ce petitie ca sunt corecte ambele variante. E total gresit! Erau 3 elevi cu nota 5. Cum se poate puncta un exercitiu gresit?
Re: Re:
In primul rand nu vorbi așa vulgar ca nu ești pe prund. Și in al doilea rand fiecare are dreptul la propria opinie, nu ne incalca dreptul la opinie!
Și sa știi ca nu e o rusine sa muncești pe camp!
Faci bani cu sudoarea frunţii nu cum fac unii 8 clase si sunt mari miliardari.
Nu e corect
Ce cautati cerseala aici? Daca sunteti niste prosti si nu stiti sa cititi o diagrama ce puii mei o sa faceti la BAC? RUSINE SA VA FIE ELEVILOR DE CLASA A 8-A!
Intrebarea este foarte clara! Nu exista note de la 0-8 prin urmare notele sunt de la 1-10 si raspunsul este 3, aceasta petitie nu isi are rostul!!
Re: Re: Re:
DACA COPILUL DUMEAVOASTRĂ ESTE PROST NU AVEȚI CE SĂ ÎI FACEȚI!! Nu încercați să faceți dreptate pentru un copil prost! Eu am dat astăzi evaluarea si am știut la acest punct! Nu pricep dece fix copilul duneavoastră super "inteligent" nu a priceput, macar sa se fi împotmolit doar la acest punct și restul evaluări să o fi făcut bine! Nu mi-o loați în nume de rău dar acesta este adevarul și eu cănd greșesc îmi asum răspunderea si nu dau vina pe cei din jurul meu pentru greșeala mea!
deoarece nu s-au exprimat corect cei care au facut subiectele
Re:
| This discussion has been closed. |
Nu vad care e problema
Dpdv standardizat vei pune notele de la 1 la 10 pe una din axe indiferent de numarul elevilor care au luat acea nota, cealalta axa va reprezenta numarul elevilor care au luat acea nota. E o chestie de atentie si logica. Nu vad de ce trebuie admise ambele raspunsuri cand clar raspunsul corect este 3.