Examen National
Re: Re: Re:
Pentru stiinta ta, era cu 10 . nu putea fi interpretat , asa ca du te la supt pula in continuare.
Re: Re: Petitie pentru parinti
#3773: EU - Re: Petitie pentru parinti
Normal si cele 2 axe puteau fi notate sau chiar le-au notat cu 0.Si notele poate in acel grup,s-au dat pana la 8,ca 9 si 10 nu s-a luat,asa putea fi interpretat.
Re: Re:
Ideea e ca in momentul in care la legenda era un patratel hasurat si scria -numar elevi- raspunsul corect e 8 , daca nu era legenda raspunsul corect era 3 , ia si gandeste logic
Nici aici n-aveti loc, copilasi, poate la anul!
Re:
Ei intra pe reusita lor. Au reusit sa faca exercitiul, in timp ce tu nu. Dar, daca va vor da voua puncte in plus, reusita lor nu va mai conta.
Re:
Bravo! Din pacate nu esti singura si, din nenorocire, nu esti deloc singura.
ba coae cum sa pui 8 =))))))) deci ejti nebun cat de prost tre sa fii ca sa nu vezi ca e 3 :))))))) nu vedeti ma ca e 3 clar fara pic de incerditudine deci mor de ras coae =)))))))))))))
Ai dreacu v-ati gasit toti mari destepti pe internet , si 10 clase-n realitate.
https://www.youtube.com/watch?v=N827hSgvwlk
Re:
#1: - nu este inadmisibil si nici nu ar fi trebuit sa existe aceasta petitie. Se vede clar in diagrama ca pe axa oX sunt cifre de la 0 la 8 si pe axa oY cifre de la 1 la 10. Cum notele nu pot fi 0 si nota maxima nu e 8, era clar ca acea axa este pentru numarul de elevi. Este vorba de un lucru banal, de logica, iar in clasa a 8-a e normal sa iti pui putin mintea la contributie, nu doar sa scrii in cuvinte ce vezi in poza. Daca imi amintesc bine si anul trecut a fost dat acelasi tip de exercitiu si a fost aceeasi problema. Hai sa nu mai dramatizam chiar asa!!
Ce copii prosti!
Argumente?! Vrei sa argumentez evidenta, special pentru tine? Mi-a luat 3 secunde sa dau raspusul corect. Acelasi raspuns care va fi luat in considerare drept valabil de profesorii-corectori. Un comunicat in acest sens a fost deja trimis presei. Poate nu stii.
Eu sunt ignorant? Pe bune, mai Ioane de la coada vacii? Doar pentru ca spui "absurditate" te descalifici. Mai bine taci naibii. Iesi mai bine.
Re: 3 este corect
nu este nota 0, asa cum nu este elevul 0. Zero e centrul axei si nu era neaparat sa se ia note de 8 si9.
era clar ca jos sunt notele ca erau de la 1 la 10 trebuia doar atentie
si nu este corect sa se puncteze ambele raspunsuri
Re: nURe: Re: Re: Re: Echipa McDonald’s - Cautam pe cei ce-au semnat petitia
#3790: - nURe: Re: Re: Re: Echipa McDonald’s - Cautam pe cei ce-au semnat petitia
Nu, n-am gresit.
Daca nu aveti destula logica incat sa pricepeti ca 3 e rezultatul corect, atunci sincer imi pare rau de voi.
Re: Re: Re: Petitie pentru parinti
#3804: - Re: Re: Petitie pentru parinti
Asa, si cati elevi au luat nota 3?
SI ANUL TRECUT ERA GRESIT TAMPITULE , DOAR CA ERA O SINGURA NOTATIE DE 10 ASA CA NU A RIDICAT PROBLEME. DAR LEGENDA TOT CONTRAZICEA DIAGRAMA.
| This discussion has been closed. |
Cer sa facem protest,e inadmisibil ce se intampla cu acesti "profesori"