Examen National
Nu este corect față de ceilalți. Trebuie să le dați punctele înapoi
Asa ceva nu este corect !!
Consider ca se pot acorda 5 puncte ambelor raspunsuri.
Re:
#330: parinte a unui copil care a susținut evaluarea -
Omule tu nu vezi ca nici pe tine nu te duce mintea , unde ai vazut ma tu sa fie note de la 0 la 8 ? ce derutat ma , se numeste prostie , iar aia , da este deruntata uneori ...
Re: Re: muie parintilor fomisti
#335: mare este gradina - Re: muie parintilor fomisti
ma-ta si cu mine suntem mandri de tine
Camionieee
Stiti cine sufera in urma aprobarii acestei petitii? Profesorii! Cei care v-au indrumat; de orele nedormite, stresul lor, si tot ce include reevaluarea pe care o vreti, nu intereseaza pe nimeni, voi vreti numai drepturi, egoismul este dus la absurd.
Re:
Ce e amiguu, incompetentule? Notarea se face de la 1 la 10 nu de la 0 la 8. Chiar atat de greu e sa gandesti? Unde rahat ati vazut voi nota 0 in vreun examen? Sau oriunde altundeva????
Re: Țară de proști.
bănuiesc că pe tine doar la acest subiect te-a dus capul sa- l rezolvi corect!
In mod normal trebuia precizat ce se afla pe abscisa si pe ordonata, nu sa deducem noi care sunt notele si care elevii. Sper sa se considere ambele variante, graficul fiind facut aiurea.
Doamne macar asa cu examenele ne dam seama cat de retardati sunt unii adulti..
Nul
Este destul de rusinos sa stai 8 ani de zile in sistemul de invatamant si sa nu stii ca sistemul de notare e de la 1 la 10 ...
Re:
#1: - Am dat si eu examenul astăzi si eram sigura ca 8 elevi sunt,iar cand am auzit ca sunt 3, nu mi venea sa cred. A fost un exercițiu care trebuia sa ridice notele de la examenul de matematica, nu sa le scada. O greseala din partea celor ce au facut subiectele, rușine sa le fie daca au facut o intenționat!
Re:
Da exact , 3 .. Fraieri sa pui 8 si sa mai si sustii ca ex e gresit
| This discussion has been closed. |
Re:
#330: parinte a unui copil care a susținut evaluarea -
Si tu ma? Mars la prasit,futu-ti gura ma-tii de parinte handicapat,sa-ti fut in gura si copilul (Y) L-am conceput prost..