Examen National
Re:
taci in pula mea,esti un parinte parlit,mars inapoi la generala,futu-ti gura ma-tii sa-ti fut de mamica imputita
Bună ziua, domnule Ministru al Educației !va solicitam imperios sa luați masuri in ceea ce privește exercițiul nr 6 de la subiectul nr 1 si sa se puncteze ambele variante de răspuns, respectiv 8 si 3.Nu va supararati domnule Ministru, acest subiect a fost redactat de către un profesor de matematica? Cum un grafic poate începe cu o? Din câte știu 0 este originea!Mulțumesc in numele tuturor părinților ai căror copii sunt în aceeași situație!
Țară de proști.
Atât părinții, cât și copiii lor sunt proști făcuți grămadă. Cum să fii atât de prost încât să nu știi ca notele încep de la 1 la 10 ci nu de la 0 la 8. Și ne mirăm de ce ne văd toți ca pe un popor prost.. Pentru un examen trebuie să te pregătești nu să mergi ca prostul și dupaia să semnezi o petiție pentru a primi încă 50 de sutimi ca să intrii la liceul dorit..
Re:
Amatorism? Domnule profesor care pretindeti a fi. Inteleg ca sunteti suparat deoarece aveti niste elevi incapabili. Dar de la dumneavoastra avem asteptari... Imi puteti explica modul de gandire al unei persoane care considere ca notarea se face de la nota 0? Cred ca cu asta am spus tot.
Re: muie parintilor fomisti
#245: - muie parintilor fomisti
Bine ca sunt parintii tai destepti, altfel nu-mi pot imagina cum au fatat asa ceva. Si cumva le dai sa suga virgulita aia dintre cele doua punctulete aflate intre picioare tale?
- PENTRU CA AU GRESIT VRETI PETITII , DACA SUNTETI PROSTI , rămâneți proști până la sfârșit morții voștri de muisti
E clar ca au gresit, din moment ce scria acolo clar ca cei de pe orizontala sunt elevii, DE UNDE DOAMNE IARTA MA SA NE DAM NOI SEAMA CA AR FI 3
Re: Re: Re: Re: cc
prost? Cred că termenul de retardat se potrivește mai bine
Bună ziua! Am o nedumerire. După ce am semnat,cine sau cum va trimite petiție celor de la minister?
Re:
Pentru ca nu te duce mintea nici cat pe o musca , unde ai vazut ma tu note de la 0 la 8 ... prostia se plateste , iar greseala a fost la voi , nu la ei ...
Ar trebui verificate mai bine cerintele la subiecte,sa fie explicite!
Mulțumesc mult celor care ne susțin!
Re:
Daca ai facut corect S3 de ce dracu ai gresit la acel exercitiu?! Lasa orgoliul si tacin din gura! Ai fost neatent si gata!
| This discussion has been closed. |
Salut, mi-a plcaut foarte extraorinar de mult, excelent examenul din Romanian.Cu semnatura Haiiel