Examen National
Re: Re: Re:
Ești in România prietene, nu ti cerea nota unui sirian din Iran.
Pentu ca nam
Re: Re:
Si eu consider la fel, dar am semnat pentru prietenii mei care au facut lucrarea corect, dar au gresit la asta. 5p sunt foarte mult. Totusi, nu cred ca o sa se aprobe
Re: Re: Centrul National de Examinare
Pai tocmai,ca nu au atât pe gânduri! La prima citire este 3 iar la analiza legendei este 8!
..
Nu sunteti in stare sa cititi un grafic corect ce drq' si aveti pretentia sa va i a in considerare si "8"... doamneee
Re: Re: Re: Re: evaluare
Da, e vorba despre legenda prostului plangaret. Despre nimic altceva. Raspuns corect [3], losere.
Bine că-ți iubești țara, căci văd că limba română nu ți-e prea dragă.
Și cum poți spune că acel 0 înseamnă că elevul nu a luat nicio notă? Dacă în enunț scrie clar „ în diagrama de mai jos este prezentată repartiția notelor obținute la un test", cum poți afirma acest fapt? Acolo sunt scrise notele obținute, dar X elevi nu au luat notă. Gândești măcar?
Câți bani oi fi dat să intri la Gheorghe Lazăr?
Re:
Si poti sa imi spui cati elevi au luat 3 daca axa elevilor e cea orizontala?
Dar graficul pleaca si pe axa x de la 0, trebuia specificat unde sunt notele, deorece la un examen notele pot fi si doar pana la nota 8.
Re: Re: Re:
Hoo ba nebunule , tu esti de 7. Eu sunt de 10 si am muncit pentru asta. Si era formulata gresit legenda problemei. Nu te mai ambala atat ca iti curge sange de pe nas.
Deci si rezultatul 8 si 3 este CORECT!!!
Trebuia sa fie un exercitiu corect radactat, dar nu a fost!
Cei de la Centrul de Evaluare sa fie corecti si sa recunoasca ca subiectul nu este corect radactat !
Bai ,de ce va cacati aici pe voi? Si noi astia care l.am facut bine am putea zice ca am gresit la un alt exercitiu deoarece n.a fost bine formulata cerinta.
Deci...ati gresit ,asta este! . trebuia sa fi.ti atenti!!!!
Terminati o data!!! Nici voua nu v.ar placea chestia asta! Pusiiii
#142: - Re: Daca nu era el, sunt sigura ca faceam corect. Dar asa, eu tot vad raspunsul ca fiind 8 pentru ca e posibiltatea ca nici un elev sa nu ia nota mai mare de 8..
| This discussion has been closed. |
Re:
#399: -
Bine ca ai scapat de punctarea inteligentei !