Examen National
Re:
#44: - e clar cata valoare ai de zici 0.50 sutimi si nu cincizeci de sutimi
Sant eleva la o scoala din sectorul 4 si am gresit raspunsu si imi recunosc gresala! Din pacate ma costa si accept cu demnitate si NU este corect fata de coligii mei care au dat raspunsul corect
Re: Re: Re:
Totul a fost de intelegere si logica care tine de matematica!
Re: Re:
Nu e de mirare ca delirezi asa. Ce chirie, ce sarac lipit?!! DA, copiii astia care nu sunt capabili sa rezolve un fleac ca acesta vor ajunge ca tine, un facut gramada ! Nici nu e nevoie sa-ti urmeze exemplul, lucrurile se vor desfasura natural.
Re:
sunt deacord sa fie si 8 raspuns corect doar daca nota este mai mica de 8
Re: ANTIPETITIE !!!
Doamne fereste! Pe de o parte, sistemul de notare al Romaniei este de la 1 la 10, dar pe de alta parte, elevii au respectat reprezentarea diagramei, care era gresita. E greseala ministerului si punct! Ce e atat de greu?!
Re:
Sunteti nebuni. Daca se aproba aceasta petitie, e grav de tot pt sistemul romanesc..
Re: Raspuns M.E.N.
#1490: Ministerul Educatiei Nationale - Raspuns M.E.N.
Nu ne distrugeti viitorul pentru greseala voastra ! Ambele raspunsuri trebuie sa fie corecte!
Re: Re:
E opinia ei. In loc sa o jignesti mai bine te poti duce la cules capsuni in Spania ca altceva nu te vad facand in viitor.
Adevarata petitie ce ar trebui semnata
www.petitieonline.com/petitie_pentru_pastrare_a_rezultatului_3_la_en_matematica
Va rog sa semnati aceasta petitie pentru a sustine adevarul si valoarea, nu nonvaloarea. Neatentia se penalizeaza. Daca ar da ministerul toate exercitiile grele, atunci nu ati mai lua nici 6. Asa ca nu mai pretindeti ca din cauza unei banalitati, nu intrati la liceu. Ei bine, probabil ca nu era o banalitate ,ci voi ati tratat-o asa.. deci, vina voastra. Cat despre grafic, era clar 3 raspunsul final. Se poate observa in argumentele petitiei mele ! !!! Va invit sa semnati petitia si m-ati putea ajuta enorm cu un SHARE. Dupa, cand cei cu 8 vor avea note mai mari decat voi, tot voi veti fi cei care vor regreta pentru ca prostia primeaza si nu eticul.--
Re:
| This discussion has been closed. |
Semnati petitia adevarului !
www.petitieonline.com/petitie_pentru_pastrare_a_rezultatului_3_la_en_matematica
Va rog sa semnati aceasta petitie pentru a sustine adevarul si valoarea, nu nonvaloarea. Neatentia se penalizeaza. Daca ar da ministerul toate exercitiile grele, atunci nu ati mai lua nici 6. Asa ca nu mai pretindeti ca din cauza unei banalitati, nu intrati la liceu. Ei bine, probabil ca nu era o banalitate ,ci voi ati tratat-o asa.. deci, vina voastra. Cat despre grafic, era clar 3 raspunsul final. Se poate observa in argumentele petitiei mele ! !!! Va invit sa semnati petitia si m-ati putea ajuta enorm cu un SHARE. Dupa, cand cei cu 8 vor avea note mai mari decat voi, tot voi veti fi cei care vor regreta pentru ca prostia primeaza si nu eticul.;