Examen National
va rog sa acceptati sa dati si celor care au scris 3 si celor care au pus 8
Re: Re:
Atunci explica-ne de ce in lengenda numarul elevilor este notat cu gri?
Re:
Ai dreptate. M-am saturat sa intru pe facebook si sa vad cum fac atata scandal pentru 0,50 sutimi. Daca nu au avut logica, nu este problema noastra.
degeaba faceti petiti, trebuia sa ganditi logic...
Era clar 3
S-O LUATI LA BOT APUCATI-MA DE VREJ
Degeaba faceti o petitie,nu o sa se schimbe nimic.
E vina voastra ca nu ati fost atenti,pana si in barem raspunsul este "3" .
Urmareai doar graficul,era logic ,nu e vina celor de la minister .
Bafta,dar nu o sa schimbati nimic.
Nu este corect! Habar nu am de unde sa dea 8 cand arata foarte clar nota 5 ca apartinea celor 3 elevi! A fost neatentia elevilor
Punct
Ok,reluand, daca ar fi sa o luam cum spun cei cu "8", ar trebui ca in acea clasa sa avem 52 de elevi :) Daca o luam pe varianta "3", ar fi 30 de elevi. Va las pe voi sa decideti care varianta e mai plauzibila.
Daca nici acum nu o sa admiteti ca ati gresit, bafta la agricol,ca tot acolo ajungeti
Re: Diagrama clara
#74: Munteanu Filip - Diagrama clara
ai dreptate , ce dreacue era greu de gandit , promovati prostia , 3 si atat nu 8 12 etc esti prost stai acasa
| This discussion has been closed. |
NU SEMNEZ
NU MI SE PARE CORECT CA CEI CARE AU SCRIS 8 SA PRIMEASCĂ 5 PUNCTE PT CA NU AU FOST EI ATENȚI! TERMINAȚI CU PETIȚIILE ASTEA PROSTESTI ! NU ESTE CORECT! PAI DACA E ASA HAI SA SEMNAM O PETIȚIE IN CARE TOTI SA IA 10 ! N AR FI BINE? AR FI! TERMINAȚI ODATĂ SI ACCEPTAȚI CA TREBUIE SA FIM DIFERENTIATI PRIN NOTA CEI CE ȘTIU SI CEI CE NU!