Dreptate pt micutul Mattias
Dreptate pentru Mattias
- Mattias Dumnezeu sa ti odihneasca sufletelul.Si voi mediciii de nimik sa platiti pt ca ne luati vietiile copiilor nostri. Puscarie si mult chin sa aveti.Ne distruge ti vietile noastre si a copiilor nostri.Criminali ce sunteti ati omorat acest copil criminali inconstienti ati ajuns criminali pe bani.Voi cumparati diploma de medic si apoi ne distrugeti vietile.Sa se faca dreptate. PE BIETUL MATTIAS NU IL MAI ADUCE NIMENI INNAPOI.Suferintele noastre nu vor trece nici odata.Il vom plange pe Mattias.Dar voi criminalilor sa platiti crunt pe ce ati facut.Ca sa nu mai apucati sa ne omorati copiii.Sa se faca dreptate
Rusine mamei
Sa-i fie rusine mamei care si-a scapat bebelusul in cap!
De asta nu mai zice nimeni nimic, nu? Doar saracii medici si asistente sunt vinovate de ineptiile si prostiile tuturor oamenilor.
Nu stiu cati ati urmarit si mai departe cazul, dar la autopsie s-a gasit un hematom cerebral si hemoragie digestiva care au fost cauzate de propria mamicuta.
Si 2. Nu a murit prin spitale. A murit in elicopter cand tot idiotenia mamei a fost cauza. Desi i s-a spus ca transportul copilului la alt spital cu elicopterul ii poate face mai mult rau, "destepta" mamicuta si-a condamnat copilul la moarte urcandu-l in elicopter, el fiind intr-o stare critica.
Hai sa nu mai dam cu noroi in medicii si asistentii romani care stau nopti nedormite si muncesc pe branci pentru un salariu de nimic. Hai sa mai vedem si ce fac pacientii romani! Care de cele mai multe ori se cred mai destepti ca medicii, desi ei nu au nici macar 8 clase terminate!
Re:
Medici criminali ca ce? Nu au stiut sa citeasca mintea mamei? Sa ghiceasca ca ea l-a scapat in cap? Si din cauza ei a murit? Mama criminala!
Re: oare?
Si daca copilul a cazut pe scari?cine este vinovat?tot medicii?
Pt ca sunt mama la rândul meu ,condoleanțe părinților
Re:
Parca sunteti si voi batuti in cap! Medicii sunt monstrii??? Medicii care salveazavieti sunt monstrii??? Medici care invata 6 ani in facultate si dupa cine stie cati si cati ani...nu se opresc niciodata din invatat. Pentru ce? Pentru voi care stiti doar sa aruncati cu noroi in ei?? Sa va fie rusine!!
| This discussion has been closed. |
La pușcărie cu voi medici criminali