Desființarea ȘCOLII de DUPĂ-AMIAZĂ!!
fabrica de absolventi
iluzii-
Re: Re:
Pai , voi n-ati vrut! Cu stima si cu toata disperarea uni om care v-a tot votat, nu va mai cred!
Cine stie care generatie va prinde ca ele sa fie puse in aplicare.
Promisiuni sunt la tot pasul, dar fapte.......
Sa va povestesc de mesele mele? Mananc la 7.30 micul dejun, la ora 11 ceva care nu se poate chema pranz pentru ca nu-mi e foame la acea ora, pachetul dat de mama intr-o pauza de 5 minute, masa de ... nu stiu de ce ... la ora 17, 18 care nu e nici pranz (desi atunci imi e foame) nici cina pentru ca nu pot manca mai usor dupa atatea ore de efort intelectual si eventual la ora 21 (uneori) cand ma intorc de la activitatile extrascolare, inghesui in stomac iar ceva ce n-ar trebui sa mai fie la acea ora. E foarte sanatos, va spun eu, mai ales ca nu am timp sa fac miscare!!!
Domnilor parlamentari, domnilor ministri, as vrea sa va vad facand ceea ce fac eu la 12 ani, macar o saptamana si pe urma cred ca v-ati gandi si la noi...
Evolutia populatiei
In anii 1967-68-69 s-au nascut peste 450 000 de copii in fiecare an, ba chiar peste 500 000 in 67 si 68.
Si eu tot atunci, insa niciodata n-am invatat dupa-amiaza. E drept ca locuiam intr-un orasel mai mic iar astazi in Bucuresti.
Bucurestenii nascuti in anii respectivi poate stiu mai bine, au invatat si dupa amiaza?
Intreb pentru ca ma minunez, cum de-au incaput in scoli toti, iar astazi, cu aproximativ 200 000 nascuti in fiecare an, nu mai au loc?
desfiintarea scolii de dupa-amiaza
In Bucuresti exista scoala in sectorul 5 in care se invata in 3 ture. Se intampla lucrul acesta deoarece I.S.M.B. aproba cererea scolii de a suplimenta an de an locurile. Asta in conditiile in care exista alta scoala in apropiere cu doar cativa elevi.
Copiii sunt uitati si ignorati de prea mult timp!
in UE exista legi care reglementeaza acest lucru. la noi important e sa fie cald stiti vorba aia??: "pute pute da-i caldut!"
| This discussion has been closed. |