NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara
Re:
Am vazut filmari de la ore, stiu exact cum isi fac treaba profii de la posta, si ati stii si dvs daca ati citi postarile unor analfabeti de la posta ,sterse de femeia de serviciu aici. Deh ,si mie mi-ar fi rusine in locul ei ...
Re: Re:
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: CFR
Desi administratorul paginii a sters mesaje murdare ulterioare acestuia, pe acesta totusi l-a lasat aici, semn ca este in acord cu opinia domniei sale. Asta ca sa nu mai avem dubii cine arunca cu noroi si cam ce moralitate au unii.
de ce se comaseaza scolile noastre, iar altele care platesc sume mai mari, raman pe loc ???
dragi absolveni si viitori absolventi haideti sa fim alaturi de profesori si sa-i sprijinim in demersul lor.
adina pocnejer absolvent 2002 clasa A XII D
Re: Re:
ai impresia ca in alte scoli e mai bine?, sincer te inseli in 70% din ele e la fel doar ca nu sunt facute publice anumite imagini.
dragi fosti elevi si actuali elevi haideti sa sustinem cadrele didactice!
Doriti zeci de mii de slujbe bine platite in Romania?
Doriti impulsionarea cercetarii si transferul de tehnologii de ultima ora in tara?
Doriti dezvoltare economica sustinuta in urmatorii 10 ani?
Doriti inzestrarea armatei romane la cele mai inalte standarde?
Semnati aceasta petitie, prezentati-o familiei voastre, prietenilor si colegiilor de serviciu, pentru ca este o batalie pentru noi toti, este o lupta care inca mai poate fi castigata… Depinde doar de noi daca vom accepta sa traim in continuare astfel, fara sa ne pese de cum foloseste statul banii nostri sau dimpotriva, vom face ceva…
http://www.petitieonline.com/avioane_noi_si_dezvoltare_economica_prin_offset
| This discussion has been closed. |
Re:
#473: -
Daca nu vezi logica ai o problema cu neuronii. Chiria aia uriasa iti spune ceva ? Eu nu vreau sa o mai platesc, ca si contribuabil, pentru voi, ca sa faceti fitze de prost gust pe banii mei.