NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: absente
SI la noi e plin de elevi la ora 11, ce sa-ti zic ... parca nu stim adevarul ...
Catre tine
Nu cred ca noi aveam nevoie de o astfel de schimbare.
Multumiri
"Mie nu mi-e frica de viitor, dar sa apucam prezentul cu toate bratele." George Baritiu
Vreau sa multumesc, tuturor celor care au semnat petitia si au inteles ca solidaritatea si adevarul sunt mai presus de orice.
Nu sunt surprinsa de numarul mare de semnaturi, ci de oamenii care implicati sau nu, in aceasta "poveste", au credinta ca pot schimba ceva. Multumesc prietenilor, absolventilor, elevilor, parintilor, profesorilor, celor care nu ne cunosc, dar ne inteleg.
Tuturor, intreaga mea gratitudine.
Continuam!
Sa ne reamintim
http://www.adevarul.ro/actualitate/Nici_gratis_nu_vor_sa_invete_0_520748484.html
Contactat în legătură cu posibila comasare, Marin Popescu, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, a declarat că propunerea a venit din partea Consiliului Local, iar instituţia condusă de dumnealui va susţine comasarea, având în vedere că motivele măsurii se leagă de chirie, precum şi de performanţele slabe ale elevilor din aceste unităţi de învăţământ la Bacalaureatul din anul 2011.
Tot ce am invatat in materie de telecomunicatii pe de o parte dar mai ales formarea pentru viitorul loc de munca si societate (responsabilitati, atitudine, seriozitate, etc) se trage de la mediul creat de profesorii de liceu. Si asta fac cu succes de 28 de ani!!! Lor le datorez!!!!
Re: bai Anonim cu A mare
#14: florinel - bai Anonim cu A mare
corect! hai sa-ti puna cineva care a lucrat 11 ani pentru Nortel si acum pentru Ericsson. Banuiesc ca astfel de pareri vin de la cineva care are o singura legatura cu telecomunicatiile....telefonul mobil de la cingatoate! Formarea GATEGORIC formata in cei 4 ani de liceu, si nu oricare, ci grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii Timisoara!!!!
| This discussion has been closed. |