Deschiderea şcolilor şi grădiniţelor (NU învăţământului online)
Deschiderea şcolilor şi grădiniţelor (NU învăţământului online) / Anunțuri / Curtea de Apel a anulat toate actele prin care cursurile au fost suspendate / Comentarii
|
Musafir |
#1 Deschiderea școlilor2021-02-26 00:20Deschideți școlile, asta nu e scoala!!! |
|
| |
|
Mary C Musafir |
#2 Școală online2021-02-26 04:49Bună dimineața! Mă întreb cu ce ne ajută acum acest lucru. Copilul meu,de exemplu, este în online din nou. Chipurile, orașul a intrat în scenariul galben. Până una-alta se termină "pandemia". Sau va continua la nesfârșit, până ne vor depersonaliza,iar pe copii îi vor aduce exact acolo unde vor. |
|
| |
|
Musafir |
#32021-02-26 06:45Felicitări! |
|
| |
|
Musafir |
#4 Re: Școală online2021-02-26 20:16Vom vedea daca ne ajuta cu ceva. Eu tot mai sper ca va conta aceasta decizie, daca va fi definitiva. In momentul de fata, chiar daca scolile s-au deschis partial, nu e deloc clar cat timp vor mai fi deschise. La nivel national, ca asa, individual, sunt deja multe clase care au intrerupt ca urmare a aparitiei unui caz la clasa. Este foarte incert, nu prea avem.nicio perspectiva, din pacate. Nu mainzic de elevii mari, pentru care nebuloasa este si.mai mare.
|
|
| |
|
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie