Denominarea Francului Elvetian, elimininarea clauzelor abuzive
sustin petitia sa iesim in strada le dam foc decat sa pierdem apartamentele
nici falimentar nu ma pot numi
Sustin petitia! Am un credit de 60500 franci si daca pana acum am tras si in genunchi ptr a-mi plati rata , la cursul de azi ma pot numi un distrus,sclav al bancii pe viata si problema e ca imi distrug si familia impovarand-o pe viata cu prostia mea.
Nu stiu ce sa fac! Sunt incapabil de a mai gasi o solutie
Sunt foarte multi care din cauza cresterii francului au ajuns deja la firme de recuperare creante, adica vor fi in curand executati. Vor fi si cu casa luata si cu datorie pe viata. Ar trebui luati si acei oameni in calcul.
Re: Re: mare dreptate
Sunt in aceasi situatie.Cat mai asteptam pana se rezolva problema?
Sa se faca dezbateri si pe aceasta tema ca daca era in folosul bancii nu al clientului nu ar fi tagaduit nici-o secunda si ar fi actionat fara nici-o notificare ca doar e scris in contract.
Mincinosii de la BNR
Domnilor Isarescu si Vasilescu, sunteti O RUSINE pentru tara asta! Ati ajuns sclavii intereselor bancherilor si politicienilor. Parca v-au dezumanizat banii. Nu va este rusine sa acuzati oameni nevinovati, care au mers la bancile pe care dumneavoasrtra le tineti in brate, solicitand un imprumutpentru o locuinta, si carora li s-a spus ca nu se califica cu veniturile lor decat la uncredit in chf? De ce ne jigniti, de ce ne faceti lacomi si tampiti? De ce ne spuneti ca asta meritam? Va folositi cu nesimtire de cei care au luat credite in alta moneda, instigandu-i impotriva noastra si ascunzand adevarul despre creditele in chf? Credeti ca nu ne luam credite in lei daca ne calificam pentru lei? De ce mintiticu nerusinare? Domnilor, nu aveticopii saunepoti? Va doresc din totsufletul sa traiti zilele pe care le traim noi, cand poate sa nu avetivoi sau familiile voastre ce pune pe masa, ci doar sa va platiti blestemata de rata, sa vina unii ca voi sa va spuna ca va meritati soarta si ca este o lectie pe viu pe care trebuie sa o traiti!
MINCINOSILOR !
Va rog sa ne includeti si pe noi.
Sustin petitia!
Buna ziua oameni buni haideti sa facem ceva pt binele nostru sa strigam pana ne aud autirutatiile ca acum chear ca nu se mai poate ne vir casele anapoi fara sa se gandeasca ca o sa faca o agentie imobiliara record cu 75 de mi de imobile si bunuri.
Sa le fie rusine bancherilor ca asi bat joc de clienti asea comert nu sa mai pomenit asteas camatari cu acte hotiiiii.
Iei un credit la 1.90 lei pe franc te minte an fata ca ie o valuta virtuala si nu poate face ravagi si nu a trecut 1 an si creste rata cu cateva sute si apoi explodeaza ajinge rata la dublu si
Asea sa le ajute dumnezeu cu ne-au mintit pe noi si nu neau lasat sa luam an alta valuta spunandune ca nu ne ancadram cu salariile si ca ne ia 75 % din salar si iei au luat acum un salar si jumate de la o familie si noi cu ce mai traim
Este abuziv ce se intampla la ora actuala. Am luat un credit pentru o casa, iar in in 2007-2009 francul era cotat la o valoare de 1,6 ron, iar acum valoarea este de 4,5 ron, ceea ce înseamnă o creștere de aproximativ 3 ori(valoarea pe care o achitam inițial, valoarea veniturilor (formate exclusiv din salariu bugetar) neînregistrând asemenea cresteri de 3 ori. Guvernatii Nostrii trebuie sa faca ceva? NU isi pot bate joc de oamenii cinstiti si corecti care nu vor sa plece din tara asta si care vor o casa pentru care muncesc o viata, vor sa-si creasca copii demn....DOMNILOR GUVERNANTI TREBUIE SA FACETI CEVA....NU DOAR LA VOT......
| This discussion has been closed. |