Conversia in Lei a creditelor in CHF
comunicat
Rusine pentru cei ce s-au inteles cu banca si acum vor sa-si retraga semnatura. Ati uitat chinul prin care ati trecut? Nu v-a mai intereseaza de soarta celorlanti "colegi" de suferinta? Ati uitat de raul(furtul) pe care vi la adus bancile? Daca va pastrati semnaturile ce pierdeti?
Semnatura mea ramane
Eu am un credit de nevoi personale din 2008 la Piraeus. Cu ajutorul domnului Alin Iacob, in toamna 2015 am semnat conversia in lei, aveam si un card de credit la ei, l-a inclus si pe el (valoarea ratei de la card ar fi discountul :D), rata a ramas aceeasi, si mi-a mai prelungit cu cateva luni bune, in loc sa termin creditul in 2018, il voi termina in 2019. Am acceptat oferta, pt ca eram amenintata cu executare silita, adica imi puneau poprire pe salariu. Eram restanta cu 3 luni. Nici acum nu stau bine, ca sunt in urma cu o rata. Asta-i viata.
Eu nu-mi retrag semnatura, va sustin in continuare.
Bafta multa! Multa sanatate!
Sunt de acord cu plata la cursul istoric. Mergem pana la capat!
Cursul istoric!
Sustin curs istoric!!!
Sustin cursul istoric
Doresc revenirea la cursul istoric si transformarea in lei a creditului.
petitie chf
Revenire la cursul istoric si conversie in lei,cata vreme moneda noastra este lei ,de ce sa platim CHF.Banca vrea sa pierdem doar noi,ei doar sa castige.Trebuie sa luptam pentru casele noastre ,de ce sa le dam inapoi , sunt ale noastre ,am muncit din greu si am renuntat la foarte multe sa avem o casa,inclusiv copii au simtit aceasta greutate pe umerii lor.Nu ne lasam , noi suntem mai multi si trebuie sa invinga DREPTATEA.
O intrebare? Daca francul ajungea la valoarea de 1.5 lei sa zicem de la 2.18 cat a fost cand am facut creditul ce se intampla ? ne lasa sa platim 1.15 nu cred.
Oricum banca nu mi-a dat franci ci lei atunci unde au pierdut ei ma rog?
Da.Doresc conversia la cursul istoric .