Conversia in Lei a creditelor in CHF
comunicat
Josan Mirela Gabriela
Josan Florin Lucian
credit CHF--OTP BANK
Bravo si multa bafta.
fam Copil-Oradea
Sa se voteze legea conversiei francului la cursul istoric, iar legea sa se aplice de la data semnarii contractului.
Doresc curs istoric + 20%.
Cu stima,
Remus Manta
conversie chf
Da... doresc conversia la curs istoric! Este de de ajuns ca din 2007 am achitat deja valoarea creditul iar de acum platim doar pentru dreptul de smecher al bancii... Banc Post o banca de tot rasul... ea nu negociaza nimic.... a.. pardon vrea conversia creditului la valoarea de acum a chf-ului..
Doresc eliminarea semnăturii de pe petiția inițială. Am optat pentru conversie
Vă mulțumesc.
VELEA GABRIEL
VELEA PETRICA
Curs istoric pana la capat!
Doresc revenire la cursul istoric si transformarea in lei la cursul din data acordarii creditului.
Curs istoric
Doresc revenire la cursul istoric si transformarea in lei la cursul din data acordarii creditului.
1,curs istoric,cel de la data acordarii creditului,banca asa se inregistreaza in contabilitate,diferentele de curs se inregistreaza la venituri.
2.sa se aplice convertirea la cursul acordarii creditului si pentru euro.
Buna ziua,
Semnez petitia pentru conversie la curs istoric, doamne-ajuta! Neagu Georgel
Conversia la cursul istoric. Trebuie sa reusim. Jos camatarii.
CURS ISTORIC
Cu stima
Va multumesc pentru acest mesaj. Confirm faptul ca doresc sa eliminati semnatura mea din Petitia respectiva deoarece nu mai are obiect, in sensul ca, Banca Transilvania care a preluat Volksbank a efectuat conversia creditelor din franci elvetieni in lei, iar sumele rezultate din calcule sunt foarte avantajoase pentru mine.