Cluj=Kolozsvár=Klausenburg
Semnați petiția Tratamente pentru hepatita C astăzi, nu mâine !
Avem nevoie de semnătură dvs !
Mulțumim !
Re:
Si nu va creste,stai linistit,n-au murit uramasii lui Iancu ca sa lasa niste scursuri maghiare sa faca ce vor:)
Re:
Ia mars dracu la tine acasa,scursura penala cu pretentii,va futem in gura ca nu va vrem aici,AFARA AFARA CU UNGURII DIN TARA!
Re:
Auzi bai rahatule,voi aveti steagul arborat in 2 JUDETE LA MINE IN TARA,CE MORMANTUL MA-TII MAI VREI?
Fiti foarte atenti la ce zic:Rabdarea noastra are o limita...mare grija
Re: Re: Re: esti romanca cum sunt eu american
#65: VW Bora - Re: Re: esti romanca cum sunt eu american
E cumva o problema,sau?
De cand ne luati voi pe noi la inrebari?
CLUJENI, avem nevoie de semnatura si ajutorul dvs.
Semnati pe
http://www.petitieonline.com/tratamente_pentru_hepatita_c_astazi_nu_maine
MULTUMIM !
Re: Re: Ai facut istoria cu femeia de serviciu
#51: grea este istoria - Re: Ai facut istoria cu femeia de serviciu
Care daci ? Dupá retragerea Aurelianá nu s-a mai consemnat nici o prezentá dacicá.
Romanii n-au distrus Napoca, ci l-au locuit, l-au construit. Dacá sapi sub Clujul de astázi se vede foarte bine acest lucru. Nu se vede nici o reconstructie dacicá in schimb. E evident de ce...
Re: Re:
#71: Daca este sa o luam corect,hai sa analizam putin - Re:
Asa de sclavi au fost tratati vlahíí in Ardeal, cá iobagíí vlahi erau mai instáriti decit un táran román de azi:) Nu degeaba fugeau stirbii peste granitá si se refugiau in Ardeal:)
Iar nobilimea vlahá din Ardeal ase de tare a fost asupritá incit unii au ajuns chiar guvernatori al Ungariei. In fine in marea asuprire a vlahilor in Ardeal s-a format scoala Ardeleaná sdi s-a format poporul román modern.
Re: Re: Re: Re: Re: inscriptii de nume
#69: Lesin de ras, cand vad ce debitezi... - Re: Re: Re: Re: inscriptii de nume
Am toatá stima pentru románii care au fácut ceva benefic, pentru omenire.
Dar tu dragul meu n-ai descoperit nimic. Esti doar un derbedeu plin de urá care inproascá cu rahat Si noi,ungurii am avut un raport insemnat la patrimoniul cultural si stiintific al omenirii ,avem cu ce ne mindrii.
Re: Re: Re: Re: inscriptii de nume
#60: ATILLA THE KING OF HUNS - Re: Re: Re: inscriptii de nume
Bocs, de erdélyi magyarként rendre kell utasítsalak. A véleményed pont olyan gyűlőletteljes mint azé akinek írtad. Ugyanazon a színten vagy mint ő.
Mellesleg nincs is igazad, én kint élek most Angliában és bizony elég sok román kollegám van, akiről azt kell,hogy mondjam, hogy rendes becsületes ember.
Sose általánosíts.
| This discussion has been closed. |