PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU"
PETIȚIA " Călin Georgescu - PREMIERUL NOSTRU" / Anunțuri / Mulțumim Natalia! / Comentarii
|
Musafir |
#12020-08-29 16:18Mult succes in continuare! Suntem alaturi de dumneavoastra! Doamne Ajuta! |
|
| |
|
Musafir |
#22020-08-29 17:34Susținem pe Domnul Călin Georgescu ca sa fie un Ostaș in fruntea Oastei, a României ,
E un om in primul rând cu coloana vertebrală și principii de viața și de viitor sănătoase pentru mine ca tânăr tata a trei copii .
Dumnezeu Tatăl sa va dea putere in aceasta lupta!!
|
|
| |
|
Musafir |
#32020-08-29 17:41Da, pt o Românie nouă !!! |
|
| |
|
Musafir |
#42020-08-31 22:44Domnule Roncea v-am trimis mai demult o scrisoare pe formularele petiiilor pentru ca nu v-am gasit E-Mail-ul dumneavoastra ca sa va scriu. Dar nu am primit nici un Raspuns. |
|
| |
|
Musafir |
#52020-09-04 10:55poate putin offtopic , dl Calin Georgescu nu are nici o legatura cu Partidul Verde,corect? |
|
| |
|
Musafir |
#62020-10-04 06:42Susțin pentru o veata fără griji. |
|
| |
|
Musafir |
#7 Offtopic2020-10-07 07:55Nu are, corect. Cu Partidul Verde nu are, dar asta nu ma oprește să-i susțin proiectul... Dl. Calin Georgescu nu susține nici un partid. |
|
| |
|
#001:- |
#8 Legatura ??2020-10-12 18:34In discursul D-lui este vorba despre TOT nu numai despre Partidul Verde , dar pentru a percepe acest lucru este nevoie de UN GRAM de materie cenusie............... |
|
| |
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie