Boicot Antena 3
Re:
s-o dea în judecată să-i ceară plata daunelor morale.
Re:
într-o țară civilizată nici tu nu ai avea loc. Democratia te încurcă rău.
Re: Re:
serios?! esti informat de unde?! danemarca?! eu zic sa te duci sa-i tragi o scaltoaca lu' ala micu si sa mai tragi un ochi la sinteza zilei sau poate la rtv ca nu-i departe.. asta daca nu ai salar ... de postac. ( sunt revoltat de prea mult timp, am toleranta la -1 )
CEL MAI CORECT ar fi nu mai accesati programele "tristului" INTACT. Stiti cat de simplu este? Din telecomanda....
Rand pe rand Isi vor pierde si "vedetele" care nu vor mai fi platite "pe drepturi de autor" - nu vi se pare ridicol...jenant...grotesc......macabru.....sa alipiti pe Mugur Ciuvica (si in general oameni fara niciun Dumnezeu si care nu au lasat nimic pe lumea asta /"doctori","matematicieni-ciberneticieni","teologi,"jurnalisti") de sintagma "drepturi de autor"?! Autori de ce?! Dejectii....linsaj.....penibilitati...mizerii.....
Se traieste foarte bine neaccesand aceste "CANALE" (ce bine defineste acest cuvant ceea ce se intampla acolo)ale trustului respectiv.eu nu am mai accesat posturile astea de mai bine de 4-5 si credeti-ma ca nu am patit nimic.
Oameni buni, sunteti cu totii bolnavi de ura si prostie. Cand va veti trezi din somn, o sa fie prea tarziu!
ce dobitoci suntetiiiii!!!!!!
Mare-i gradina ta, Doamne si multi basisti sunt in ea!
Poate se va desfiinta odata pentru totdeauna
Mai problematic este cu escrocul de Voiculescu
In ce tara traim, unde e democratia?
Ati vrea doar posturi basiste gen Realitatea, B1....care desigur nu manipuleaza si prostesc lumea.
Nu va convine , schimbati postul , n-aveti telecomanda?
Sunteti mai rau ca oile, cum se-arunca una in groapa, sar si celelalte...., sunt curios cine a fost oaia sefa...
Sunteti patetici... de asta va arde voua? .Tara arde si baba se......
| This discussion has been closed. |
Re:
#739: -
S-o dea in judecată si sa ceara plata daunelor morale.