Anularea alegerilor prezidențiale.
Re:
Domnul Dodon daca oficial ameninta oamenii de parca toti trebu s tremure in fata lui,asta nui presedinte precis sh toti care lau sustinut daca cred ca asta ii normal inseamna ca nu stiu cei asteapta
Dodon nu-mi este pèresedinte!Vreau o tara ca-n EU
Fiti fericiti ca acum sunteti prieteni cu Putina si nu va sterge de pe fata pamantului. Laudatil pe Dodon ca a stiut unde sa pupe.
Centrul balistic rus Makeev a declasificat o primă fotografie cu Satan 2, viitoarea sa rachetă cu rază de acțiune de 10.000 km și care va fi capabilă să distrugă în câteva secunde un teritoriu 'de dimensiunile Texasului sau Franței', prin cele 12 focoase nucleare de care poate dispune, potrivit agenției ruse Sputnik.
Multumesc pentru atentie.
Anastasia
hotul trebuie sa stea la puscarie impreuna cu tot ofisul,dar nu la conducerea tarii.in tara noastra nu-i de mirare ca cei de la conducere sa incerce sa falsifice sau sa cumpere alegerile.DAR DE DATA ACEASTA,NOI CEI CONTRA NEMERNICILOR,AM FOST MULT MAI MULTI.MARIN SI MELANIA,VERONA,ITALIA.
Alegerile au fost fraudate,oameni buni.Dovezi sunt foarte multe.Dodon nu este presedintele nostru.
dodon e un mincinos
2.Puține buletine peste hotare
3.Oameni aduși organizat din Transnistria
4.N-aș vrea să se formeze din nou .R.S.S.Moldovenească
| This discussion has been closed. |