Anularea alegerilor prezidențiale.
Re:
ALEGERILE PENTRU CINEVA AU FOST PRIMITE CA UN JOC.FĂRĂ SĂ-SI DEE SAMA CĂ E IN JOC SOARTA SI DESTINUL PERSONAL ,A FAMILIEI,A SATILUI A ÎNTREGII NOASTRE ȚĂRIȘOARE. MOLDOVA.DE A MAI DA O ALTRA POSIBILITATE XOTILOR,CORUPȚILOR DE A CĂLCA IN PICIOARE DEMNITATEA NOASTRA.
OAMENI BUNI! SĂ NE UITĂM CU OCHI BINE LA LUCRURI,SA NE DAM BINE SAMA CA AVEM FAMILIARI PLECATI PESTE XOTARE ,COPII RĂMAȘI FĂRĂ. SUPRAVEGHERE.SA NE INTREBAM DE CE OARE?PENTRU CĂ CIND SINT ALEJERILE MULTI MERG CĂ LI SE DĂ O TARTINĂ SI UN PAXAR DE VIN CA SĂ ALEAGĂ PREȘEDINTELE MOLDOVEI?UNDEI DEMNITATEA NOASTRĂ
SA NE UITAM BINE LA TOATE ACESTE LUCRURI SI SĂ NU MAI DĂM SĂ TREACĂ CINE NU MERITĂ!
nu e tirziu
Multi au postat video cum oameni din diaspora stau in linii lungi si cit de dezamagiti sunt toti ca nu mei sunt baletine de votare, dar nimeni nu sa gindit sa combine tehnologia secolui 21 cu spirit intreprinzator. Sa fi facut baloate unoficiale (numele canditatilor, numele cetateanului care voteaza, data , semnatura) si sa se facut totalurile si videouri . Initiativa ar fi fost apreciata peste tot in lume si ar fi fost peste tot la noutati. Un lucru trebuie de inteles, comunistii prin frauda si furt incearca sa zica ca sunt "destepti", noi prin acte inteligibile trebuie sa le aratam. Eu personal traiesc departe de Washington, dar mias fi dorit sa pot exercita votul.
Cerem alegeri cinstite!
Am informatia de la niste rude din acest sat, care tot au fost la votare .
Mai mult ca atit, cu citeva zile pina la alegeri au fost organizate adunari la locurile de munca, pentru cine trebu de votat si cit se plateste pentru asta.
Re:
pentru ca la noi nu contează pe cine votezi dar cine numără voturile
Re:
dacă aveți cunoscuți, de ce nu le spuneți sa ia banii dar sa nu voteze pe cel care îi cere plătitorul. ..
Toti la proteste !Noi nu suntem de acord !!
Cerem organizarea turului 2 repetat !!!
In caz contrar toata lumea la protest !!!
Moldova Patria Noastra
Moldova Mergem inainte pina la Sfirsit trebuie sa ne unim puterile Pentru Viitorul Copiilor Nostri Neamului Nostru care vor Mosteni acest Paradis Minunat Succes la Toti Rabdare :)
| This discussion has been closed. |