Anularea alegerilor prezidențiale.
Alegerile au fost fraudate! Sa se ia masuri, CEC sa dea demisia, daca nu sunt capabili sa-si indeplineasca meseria! #MAIAvemosansa #MaiaSanduPresedinte #DodonNUepresedintelemeu
Cer turul III.
Multi cetateni nu au putut sa voteze din causa putinelor sectii de votare deschise mai ales peste hotare, numarului insuficient de buletine de vot acordate sectiilor de votare.
Astfel au fost incalcate drepturile catatenilor la vot.
Am ştiut întotdeauna că moldovenii sînt întunecaţi, dar n-am ştiut că într-atît. Treziţi-vă, oameni, că de nu, o să vă pască Dodon cu toţi oligarhii ca pe niste oi. Îmi pare foarte rău că oamenii bisericii, preoţii, folosesc faţa lui Dumnezeu, implicîndu-se în mîrşăveniile electorale atît de evidente şi de murdare.
Este o lipsă de respect faţă de oamenii de peste hotarele ţării, care au parcurs chilometri pentru a-şi realiza datoria de cetăţean. Jos conducerea oligarhă şi coruptă!!!
- oamenii care nu-s in tara au votat in Moldova,
- sau cei care au votat la comanda pentru 300 de lei,
- cei care nu mai sunt in veata erau pe lista enz.
Domnul Dodon stie cel mai bine ca acest rezultat nu la meritat prin cinste. Sunt plecata de multi ani din tara, vedeam lucrurile ca nu-s prea bune, dar dupa ziuoa de eri me-am perdut speranta. Suparata e prea putin de spus. Ne-au destrus tara si pe noi, si fara rusine mai continue. RUSINE, RUSINE, RUSINE.
Au fost fraudate alegirile,ne pare rau ca ni se rid in fata si fac asa cum le doreste muschiul lor.Sa fie demisi toti cei care au contribuit la aceste fraude!!!
| This discussion has been closed. |