Anularea alegerilor prezidențiale.
Felicitari dragi rumîni DODON e PRIȘEDINTE MOLDOVEI!!!
Dragi concetateni pe Dodon lau votat mortii, dar la noi nu erau buletine, la cei de peste hotare. Nul vrem pe Dodon...
ca sa fie clar aceasta petitie nu este semnata de catre persoane care sunt adepte jurnalului tv,personal nu sunt deacord cu aceste alegeri pentru in tara e clar cum sa voto dar oameni buni unde sa mai vazut asa sa se incurce rezultate cu Dodon si Maia prostie totala asta a fost facut intentionat oamenii din diaspora puteau face diferenta ei sau speriat halal de asa tzara,dodon ai venit prin frauda si minciuni,ai anuntzat alegeri anticipate? credema ca o sa fie fraudate mult mai tare
Daaaa pina la ultimul moment am crezut ca va fi Maia Sandu un prezident cult si cu carte care va schimba ceva in tara noastra .Credeam ca uitate se va schimba ceva ceva va contribui diaspora din Canada cind am vazut cita lume multa ese la vot din Montréal dar nu a fost sa fie cu regret.Vrem ca sa fie anulate rezultatele alegerilor ,Moldova este o tara corupta m-am convins inca odata.
Alegeri fraudate,incorecte.lipsa de buletine de vot-incalcarea drepturilor omului.
| This discussion has been closed. |