Anularea alegerilor prezidențiale.
- Vreau repetarea alegerilor prezidentiale, dar de data asta fara fraude si minciuni, doar adevar
Ne doare sufletul sa vedem atita minciuna! Au luat in ris batrinii cu 2-3 sute de lei pentru vot si se bucura de victorie....Dar cu lista de la Hincesti, care a ajuns cu totul altfel decit era in realitate cum ramine? Este cineva raspunzator de toata chestia asta, mai sunt oare oameni la conducere care nu au fost inca cumparati ?
Doar atunci voi considera corecte alegerile, cind fiecare cetatean al Republicii Moldova isi va putea folosi dreptul de a vota, atit cei din tara, cit si cei din diaspora si nu vor mai "vota" cei decedati sau sa voteze altcineva in locul celor plecati peste hotare!
imi pasa de viitorul meu si al tarii unde am crescut!
Am semnat petitia deoarece mi s-a incalcat dreptul la voturile prezidentiale din 13.11.2016 Frankfurt am Main scrutinul Nr.346/01, fiind cetatean a Republicii Moldova. Si cer sa fie alegeri repetate cu buletine destule si nu totul jucat cum asta si- o doreste Dl.Dodonnnnn! Ajunge atata marsavie!
moldoveni de peste hotare au fost privați de dreptul lor constituțional de a-și exprima opinia și de a-și alege președintele țării, prin faptul că a fost insuficient de mic numărul secțiilor de votare, nemaivorbind de buletinele de vot care nu au ajuns pentru toți doritorii de a vota. Oamenii au parcurs sute și mii de km, au stat ore în șir, înghețați și flămânzi, cu copii mici în brate, ca în final să se întoarcă acasă fără a vota. Este pur și simplu strigător la cer! Este o crimă împotriva propriului popor!
Toti au votat Maia!
Si hotul a furat voturile
Imposibil!!!!
Sunt dovezi destule
Mortii nu pot vota!!! Au aparut personae necunoscute la Vize se resedinta(in apartamentele oamenilor) , pe care nimeni nu intelege de unde s au luat?!?!
nu uitati sa confirmati semnatura
Nu uitati sa confirmati semnatura accesind linkul care trebuie sa ajunga la voi pe email.
Re:
Pentru ca Dodon nu prezinta interesele poporului! Pentru ca Dodon nu a fost ales de catre poporul "informat" cu adevarat despre proiectele sale(adevarate) de viitor! Pentru ca DODON nu este presedintele meu!!!!!!
In sectiile de votare unde sa-u organizat transporturi de oameni care au fost platiti sa voteze pentru Dodon au fost suplinite cu buletine de vot, pe cand in sectiile din strainatate unde oamenii singuri sa-u organizat si au cheltuit din buzunarul sau - nu au ajuns buletine, ca special sa nu se voteze pentru candidatul Maia Sandu. Sau fraudat alegirile!!! Dodon nu a castigat cinstit, a cumparat voturi pentru a deveni presedinte!!!! Ce fel de presedinte e asta??? Un hot si un minciunos!!! Nu-l vrem pe el presedinte!!!
| This discussion has been closed. |