Alexandru Florian, Poporul Român te declară indezirabil!
Guvernantii nostrii, trecuti si prezenti, parca vor sa ni se stearga urma de pe acest pamant.
Mai este timp sa ne trezim ? Se mai poate face ceva ?
Re:
Tipul asta si celorlalti fin gasca lui trebuie luat in vizor si aruncati la groapa de tradatori.
M-am saturat de specia de nemernici din epoca lui BASESCU !!!
Pentru ca ma simt adevarat roman si tin la neamul (stramosii si urmasii mei) si vreau sa fie respectati asa cum au fost cei care "din veac" au salasluit pe aceste meleaguri si care nu au fost ingenuncheati de nimeni niciciodata si nici nu vor fi "in vecii vecilor".
Liliana
Am semnat pentru a ramane vesnic nestinsa candela recunostintei noastre pentru eroii Romaniei, pentru toti demnii nostri inaintasi. Mostenirea pe care ne-au lasat-o, cultura, limba, toate traditiile acestui pamant pe care l-au sfintit cu sangele lor aparandu-l, este singura comoara pe care o avem de pastrat, cu datoria de a o lasa urmasilor si de a-i indeparta pe cei care atenteaza la identitatea nationala. Alte comori sunt doar vremelnice, avem ce am primit cu prisosinta de la strabunii nostri, ne nastem bogati spiritual și liberi datorita lor, din datorie pentru ei trebuie sa existe aceasta petitie si sa o semnam cu totii, altfel ramanem cu un cec in alb dat politicienilor si presedintelui prin vot si ne tradam astfel si noi stramosii.
| This discussion has been closed. |