Accesul cetatenilor straini la servicii bancare nu trebuie limitat
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Accesul cetatenilor straini la servicii bancare nu trebuie limitat
|
Musafir |
#12015-10-28 17:26Nici la baca ING nu se poate |
|
| |
|
Musafir |
#22015-10-28 19:35va rugam sa fiiti mai precis si mai atenti [ eu am semnat petitie pentru ridicarea delimitarile deja existente la accesul strainului la servicii bancare si nu am semnat limitarea accesului la servicilori bancare asa cum pretinde mailul dumneavoastra de confirmare . pana la urma ce am semnat ? |
|
| |
|
Musafir |
#32015-10-29 16:09buna domnule: suntem din siria si ne intereseaza sa deschidem accounts asa doreste directorul nostru la serviciu ca sa ne transfere salariul catre contul nostru.cu respect |
|
| |
|
Musafir |
#42015-10-29 19:01Din pacate'lipsa informatiei corecte si desinformare practicata de catre presei si media;a dus la lipsa adevarului despre ce se intampla in orientul mijlociu si a dus la formarea de opinie negativa despre strain i in societatea Romaneasca !!!!oare cine sta in spatele acestei desinformari?si ce scop are? |
|
| |
|
Musafir |
#5 Re: Banci care deschid conturi cetatenilor straini2015-10-30 20:12Buna seara, In acest moment sunt 3 banci care deschid conturi cetatenilor straini: CEC BanK, Libra Bank si Banca Romaneasca. Puteti incerca si la Banca Transilvania dar nu este sigur ca vor acepta. Numai bine, Rodica Novac |
|
| |
|
Musafir |
#62015-11-10 23:08Mulțumesc |
|
| |
|
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie