Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#9623: - Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
Si din pacate va fi si mai rau cu scarbele astea din USL . Stati putin sa ajunga la presidentie si o sa plangem dupa ceausescu si altii cu lacrimi de crocodil . Dar ma rog , sunt unii care nu gandesc decat ptr ziua de maine , nu pentru anul viitor
ar trebui sa ne trezim si sa realizam odata pt totdeauna ca doar noi putem decide soarta acestei tari...nu Basescu si trupele lui de comando...voturile din vara ne-au fost calcate in picioare de acestia si de prietenii europeni..
nu suntem colonie dar cu siguranta avem mentalitate si comportament de colonizati..
faceti o petitie si pt Raspunderea Patrimoniala a oricarei autoritatii din Romania in raport cu interesele cetateanului...sa vedem ce-o sa iasa....
P.S. astept sa-mi bata procurorii la usa si sa ma intrebe de ce am semnat aceasta petitie!
Justitie corupte
Doasrul nr. 10882/311/2010, este o facatura care pute insuportabil si duhneste a coruptie si ticalosie, manevrata de procurori si politisti de la Serviciului de Investigare a Fraudelor care isi folosesc functia publica pentru interese personale.
Documentele false sunt intocmite de „ artizanii maşinaţiilor infracţionale care au o îndelungată practică în cercetarea infracţiunilor economice” respectiv Comisarul sef Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulica, Scms de politie Corman Gabriel si alt,i ajutati de procurorul Marin Calusaru si magistratul judecator Constantin Luiz pentru care am cerut inceperea urmaririi penale insa DNA-ul Serviciul Teritorial Craiova, ii apara.
Re: manolo
Doctoru asta are lumea lui. Asta este clar. Pentru Andy nu are nici o importanta dispretul legii introdus si cultivat de Base si camarila sa. Tara, neamul, patriotismul, sunt elemente straine clicii puse pe capatuiala. DOMNULE, LEGEA TREBUIE SA FIE UNA PENTRU TOTI. AICI NU ESTE LOC DE FAVORITISME SI PERSOANE INTANGIBILE. TOTI, DAR TOTI, CEI CARE GRESESC SA FIE TRATATI CU ACEEASI MASURA! CLAR?????
E foarte bine ca aveti aceasta initiative.America trebuie sa invete ca Romania este un partener loial si nu un vassal.Din respect ptr. romanii morti pe teatrele de operatii ca parteneri NATO, SUA ar fi trebuit sa-si trimita ambasadori competenti, care sa nu-si depaseasca atributiile diplomatice si care sa se preocupe sa cunoasca starea de spirit a tarii in care -si desfasoara activitatea ca reprezentanti ai unei tari democratice. Pacat ca Romania a asteptat America peste 50 de ani si cand acesta a venit a venit cu reprezentanti care nu-I fac cinste, cu idei preconcepute si fara sa-si ceara scuze poporului Roman ptr. greselile angajatilor lor. NOI ROMANII ASTEPTAM ALTCEVA DE LA AMERICA.
Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#9623: - Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
Sunt de pe vremea lui Ceausescu si nu am trait bine, dar pot sa discern corect realitatea de zi. Crd ca ai ochelari de cal de privesti asa lucrurile.
Trebuie sa invingem!!!!
2. Nu au toti calculatoare sau nu pot folosi un calculator.
In aceasta situatie, ma gandesc ca se pierd foarte multe semnaturi.
Succes!!!!!!!
Re: Re: 47.600 semnaturi de la numai 32.599 adrese IP
#9616: Nedum - Re: 47.600 semnaturi de la numai 32.599 adrese IP
De ce sa o las mai moale? Deranjez, cumva? Adevarul deranjeaza?
Astea sunt datele, spalati-va pe cap cu ele!
Asumati-va realitatea intreaga! Si nu mai gasi explicatii copilaresti, ca nu suntem prosti !
Sa va fie rusineeeeeeeeeeeee!
Sunteti o televiziune de rahat prin ceea ce incercati sa promovati. Nu va este rusine nesimtiti ce sunteti. Va aparati penalii in frunte cu Voiculescu pe care il aserviti, in loc sa priviti demni si cu dreptate societatea in care traim si sa criticati hotii, sa-i eliminati. Voi sunteti viitorul? Ce nesimtire va asumati. Bai gadea, (nu meriti sa fii scris cu majuscule) chiar refuzi sa vezi realitatea din aceasta tara? Te-a cumparat Voiculescu cu cativa galbeni si pentru asta mananci la rahat de nu-ti ajunge! Chiar nu vezi ce hotii la drumul mare se petrec in Romania? Incotro ne indreptam fratilor cu unul ca tine ce esti iresponsabil prin indemnul la ura si la nedreptate ce le faci prin televiziunea lui Voiculescu. Rusine, mare rusine sa-ti fie! Sa dea Dumnezeu odata sa fie condamnat acest mare HOT - Voiculescu si sa vedem atunci ce rahat o sa mai mananci. Si apoi poate o sa vina randul si al tau ca eu am timp sa astept.Traiasca ROMANIA SI SA ELIMINAM PENTRU TOTDEAUNA PE HOTI, PE MINCINOSI, PE ''DOCTORII'' CU COPY PASTE-CE AU OBTINUT DIPLOMELE PRIN METODE DE HOTIE.
| This discussion has been closed. |