Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!
BASESCU-LA PUSCARIE!
BASESCU-LA PUSCARIE!
BASESCU-LA PUSCARIE!
BASESCU-LA PUSCARIE!
e bine..? ....sau...
basebasescu cu toti slugoii si lingaii la puscarie!
basebasescu cu toti slugoii si lingai la puscarie!
Dacă nimeni nu va mai avea curajul să apere acest popor, dacă politicienii pe care I-am votat nu -și mai recunosc promisiunile sau nu mai vor să le respecte, atitudinea dumneavoastră ne dă speranță și curaj.
Re: gadea&ursu
#61: incoruptibilul - gadea&ursu
Esti un amarit de avorton iar mata care te-a fatat, o imbecila.
propunere
FELICITARI ANTENA 3 ! FELICITARI M.GADEA, A.URSU & Co !
Multe ar fi fost altfel decat sunt in aceasta tara daca am fi avut adevarati leaderi.
Este ultima speranta aparitia (nu de ieri) a majoritatii echipei Antena 3 ca leader la nivel national. Am sperat cu totii ca acest rol il va juca usl-ul, dar......... Ce ne vom face la alegeri? Veti candida? Ne-am bucura.
Propun comisie parlamentara pentru verificarea alegerilor din 2009, mafia basista a furat alegerile
Dupa o viata traita jumatate inaite de 1989 si jumatate dupa , dati-mi voie sa ma indoiesc asupra finalitatii acestei petitii dar o sustin dn tot sufletul , pentru ca fara sa faca nimeni nimic , nimic nu se va schimba. Ar trebui sa ne comportam ca niste termite si sa roadem cat putem ,in fiecare zi , din colosul coruptiei reprezentat de democratia liberala , democratie care manjeste orice ideie despre liberalismul traditional romanesc. Va multumesc pentru faptul ca in pofida tuturor piedicilor de toate felurile , ironiilor colegilor de breasla cu orientare la deal , rezistati si roadeti atat cat puteti , din dictatura moderna dar de sorginte comunista.
| This discussion has been closed. |
JUSTIȚIE ?!