Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
#7280: Fiti romani responsabili! -
pe tine te plateste la cuvant? ca vad ca muncesti nu gluma :) doar ca te platesc din banii mei japitaza ce esti,da poate daca imi faci si mie ce-i faci tu lui basescu te iert :)
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Tu le stii pe toate...
#7266: - Re: Tu le stii pe toate...
Nici asta nu m-ar interesa neaparat, sa-l vad pe Base inchis. Ar fi suficient sa dispara undeva, oriunde, in asa fel incat lucrurile sa revina la un relativ normal si sa fiu scutit de zilnica certitudine ca un tiroidian cu dezechilibre emotionale si de comportament imi influenteaza nefast, permanent si ireversibil viata mea si a celor dragi mie, asta numai pentru ca sufera putin de grandomanie si are mai mereu niscaiva refulari asupra natiei.
Re:
#7280: Fiti romani responsabili! -
BAI IDIOTILOR VOI SUNTETI DE LA laBE1,VEDETI CA VA DUBLATI CU ACELASI MESAJ:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . DOAMNE CE SECURISTI CRETINI
ORICUM A3 a facut guvernu (si ai saptejLasuta )
SI tot A3 L-A TRIMIS SI PA basau in ,,expeditie,, pe 29 iulie !
cu stima
Re:
ba da nu ar fi mai bine sa stai tu deoparte si sa ti-o freci in continuare?
retardati ca tine sunt angajati in institutiile statului , ca la privat nici sa stergi rahatu' nu ai fi in stare paduche!
Re:
#7280: Fiti romani responsabili! - DUPA CONTINUTUL POSTARII TALE PARI A FI BASESCU IN PERSOANA ! TOCMAI DE EL , DE TINE , NU AMINTESTI DECAT IN TREACAT ! AI UITAT SA INTREBI : "ANTENA 3 ESTE AICI?" TE ROADE ANTENA 3 , CA DE OBICEI VOICULESCU , GADEA , BADEA...! ASTA E ! DE CINE TE TEMI SI DE CE TE TEMI , NU SCAPI ! DOAMNE-AJUTA ! SI MAI LASA-NE CU FITI ROMANI RESPONSABILI ! AI UITAT SA FACI APEL SI LA CINSTE : PUNCTUL TAU FORTE ! DAR DE "MARS AFARA JAVRA ORDINARA !" ITI AMINTESTI ?
Re:
tu in pz...a lui mama ,tu in pz...a lui mama
tu in pz...a lui mamaaaaa lui mama lui mama lui mamaaaaaa !!
Re:
Pe mine nu m-a platit nimeni si de-ar fi asa as pierde credibilitatea in initiatorii petitiei ! Dar undeva este scris din profetiile marilor nostri duhovnici ca va veni la putere un om - INSEMNAT - (cazul nostru, defectul de la ochi a lui Basescu ) si care ne va vinde tara si ne va subjuga .
| This discussion has been closed. |
Re:
#7288: Treziti-va, romani! -
bai pisatule pai ala face puscarie pentru termopane si tapet,iar cancerosul de basescu face de la contrabanda cu arme pana la spalare de bani si afaceri imoboliare de sute de milioane de E. EL SI TOT NEAMUL LUI DE ANALFABETI SECURISTI