Abuzurile din Romania trec oceanul
Am fost educata intrun spirit de dragoste ptr tara mea, dar am ajuns sa-mi fie rusine sa declar ca sunt romanca. Vreau sa mai traiesc suficient ptr a vedea ca s-a desteptat in noi patriotismul si curajul de a NE revendica tara.
Sa ne aducem aminte cum Basescu vorbea de licuriciul cel mare...oare de cine vorbea?
Este singura mea speranta ca adevarul sa ajunga la suprafata si sa se schimbe ceva in sfarsit in Romania.
Ingerii nostril dragi din 1989 nu s-au jertfit inutil.
Re: Pt Roman
Esti praf frate, orice amarat de abonat la un internet din tara asta stie ca pt abonamentul sau de internet primeste UN SINGUR I.P.. Noi suntem o familie de 5 persoane cu net de la RDS si am semnat toti petitia, deci avem acelasi I.P., dar avem nume diferite si mail-uri diferite. Salutam initiativa Antena 3 si ne dorim o viata mai buna in Romania, fara Basescu. Din pacate eu nu cred ca o voi avea aici si de aceea am si plecat din tara.
Basescu a luat toate masurile pentru ca poporul sa nu-l poata da jos respectand Constitutia dar sa-si aminteasca ca mai e o solutie -- Solutia Ceausescu -- Doamne ce slut si nesuferit a devenit acest om.' ne sperie nepotii aparand asa de des la televizor Nu mai vrem sa -l vedem Ne este scarba pur si simplu Este mincinos sarlatan si lipsit de cel mai mic bun simt Am si o urare pentru el: SA nu aiba parte de nimice obtinut ilegal , prin hotii si prin smecherii nici el nici familia lui
Bravo dl. GADEA $ dl. URSU. o excelenta si curajoasa idee!
Romanii sufera foarte mult datorita conducatoriilor de mentalitate comunista (Iliescu) si speculativa (bisnitar basescu).
Daca pe timpul lui ILIESCU s-a inceput jaful, in cei 9 ani cu Basescu s-a perfectionat.
Re:
Stimate domn chiar nu realizzi ca la toti hoti si derbedei le este frica d Justitie care incepe, cei drept timid sa nu mai faca jocul mafiotilor. Stii cat a furat Nastase ? stii cat a furat Felix Voiculescu? Stii cat a furat Copos ? Despre asta este vorba , le este frica .Au o scoala de partid si tehnici de manipulare dulai astia de la Antene, penrtu cine cunoaste tehnicile , este foarte usor de descifrat. Incearca sa faca tot felul de "petiti sa nu se vada ca se incearca intoarcerea spre rasarit si jaful care se face . Le tremura si ultimul fir de par asta este!. Multi din cei care sunt chemati pe la emisiuni sunt ffffffff bine platiti sa spuna ce vor ei , si se vand pentru 1 litru de ulei dar pentru mai mult .
| This discussion has been closed. |