Abuzurile din Romania trec oceanul
nu semnez.
Domnilor de la Antene, bine instruiti in tehnicile manipulari DULAI de paza ai SECURISTULUI Feliz zis si Dan Voiculescu si pe care il paste puscaria Si nu ar fii rau si pe voi pentru raul care il faceti prin aceste emisiuni MIZERABILE cu 2 scopuri : 1] acela de a apara mafia rosie cu toti infractori ei si 2} sa primiti niste CADOURI grase lunare in banci . La cat va dati osteneala sa ii aparati pe derbadeii care au tot furat ar trebui sa fiti fff bine PLATITI.
Despre Justitie ? Hm Va este frica si le este frica Stapanilor vostri? Ar trebui ani grei de detentie si confiscarea tuturor averilor > Cum explica Felix averea ? Cum explica Nastase 15 case, averea pe care a facut-o in tara si conturile grase de afara? A primit 3 ani ? Trebuia 30 si confiscarea averi. Voi credeti ca daca manipulati si mintiti intr-un mod grosolan , chiar toata tara este din naivi facuta. Poate sunt unii care au semnat cu sinceritate ca inca sunt presiuni pe Justitie, sunt presiuni de catre ei[ acesti excroci si asa zisi oameni politici] si camarila Pontista . LE este frica la Mafiotii!!!!! da si sunt in stare de orice RUSINE RUSINE RUSINE. Poate trimiteti si acest comentariu la OBAMA RUSINE RUSINE RUSINE< NERUSINATILOR
Si ii invitam acolo pe americani.
Re:
#7147: - VILI RUPA , INCEARCA SA IEI LEGATURA CU UNICII APARATORI CURAJOSI DE LA ANTENA 3 ! SUCCES ! MA INDOIESC DE FAPTUL CA AFLAND DESPRE CAZUL TAU NU VOR FI ALATURI DE TINE !
Re:
ba securistule tu esti politistul bun? ma chiar crezi ca suntem prosti ca copiii vostri? ba noi traim din munca aici sau in afara nu parazitam societatea ca voi.....javra jegoasa care va inmultiti ca paduchii...pe noi nu ne favorizeaza nimeni ,nimeni nu ne da loc caldut la stat cum v-au lasat voua parintii vostri de rahat,vanzatori de neam din tata in fiu ce sunteti lepre ordinare ,ca sa furati voi bine!Strabunicul meu si-a last oasele la Marasesti (Are numele scris pe Mausoleu) iar bunicul meu la cotul Donului jigodie tradatoare ce esti!Si viermi sunt mai importanti decat voi si neamul vostru!
Re: nu semnez.
#7202: Unu din cei multi - nu semnez.
cred ca esti o maimuta retardata!!! sunteti disperati ca in curand o sa va duceti dracu cu chiorul vostru. infectii ordinare de securisti ce sunteti
Re:
Dragule,nu sunt oameni,sunt fiare imbracate in uniforma sri, sts,si alte servicii slugi ale lui basescu si care isi fac meseria.Asta au facut bunicii lor ,asta au facut parintii lor si asta fac ei acum ,tradeaza neamul acesta ca sa se imbuibe.Asa ca dai in pm lor
I hate clinton's "diplomacy".
I hate gordon for what he stands for, for his maldoings.
I hate all the evil folks who supported basescu
against 7403836 NEY VOTES.
I hate basescu who stol 85% of my pension.
For what you are doing today,
maybe you want me to hate America?!?
#7202: Unu din cei multi - nu semnez.
sa nu-ti uiti vorba securist bolsevic ce esti !
curaj mare pe tine sa te ascunzi, fiind unul din cei multi ! dar poate nu esti securist si atunci esti un MARE BOU !
#7202: Unu din cei multi - nu semnez. NIMENI NU E OBLIGAT SA SEMNEZE ! IN CAZUL TAU , FRICA DE A SEMNA CU UN NUME COMENTARIUL IMBECIL , SPUNE CINE ESTI FALSA DOAMNA SI CU CE TE OCUPI ! IMI ADUC AMINTE DUPA REVOLUTIE...ASA-ZISA REVOLUTIE , CUM MULTI ISI PUNEAU CENUSA IN CAP SI ISI CEREAU IERTARE CUM CA AU FOST OBLIGATI SA FIE...CARPE ! CRED CA DE AICI FEMININUL , DE LA CARPA !
| This discussion has been closed. |
Re: Comunistilor va e frica!!!
#7180: Un Roman American - Comunistilor va e frica!!!
bai nenea roman american prost,mata stie ca esti tampit? Ce organe reproducatoare bolnave a avut mamicutza ta de te-a ejectat pe tine pe lumea asta?sau e tactu vinovat si era mort de beat?