Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
Fai Geto, basisto ordinara !!! Platita din banii mei sa postezi, sa pupi in dos basaul !!! Rusine tradatoareo !!! Parvenitooooo !!!!
felicitari d-le GADEA, dvs si colegilor dvs.
IMI DORESC O TARA NORMALA, CU LOCURI DE MUNCA, SA E VINA COPII SI PARINTII ACASA, SA NE TRAIM VIATA IN MOD NORMAL SI NU INCRANCENAT
IUBESC ROMANIA
Imi iubesc tara la fel de mult cum imi iubesc familia, dar la 50 de ani, a trebuit s-o parasesc, asa cum mi-am lasat si familia,ca sa pot munci...am ajuns in aceasta situatie datorita regimului Basescu. Sunt de formatie profesionala inginer, am destula minte ca sa sa vad si sa inteleg ce se intampla in tara noastra, cate abuzuri a facut acest om si clica lui si cel mai rau m-a durut ce s-a intamplat dupa referendumul de demitere al presedintelui din 2012. Va multumesc petru initiativa dumneavoastra!
Vei schimba in bine
Sper sa arda in Iad dar mai intai sper sa prineasca 12 sentinte cu inchisoare pe viata pt tot raul facut romanilor si Romaniei!!!
Maiana
Fa dreotate
tot ce se intampla azi in tara mea ma doare ,atatea nedreptati ,atata nepasare,atata umilinta ne-au schimbat si ne-au facut tacuti si suferinzi !
Re:
toarsu roman ,usor cu vena la cap ca dati ortu popi si nu mai pupati nici dvs excursii in locuri exotice ,da nu pe banii lui Voiculescu ci pe banii fraierilor....contribuabillilor ,scuzati ,sa traiti. Stiu ca le-ati rupe oleaca falcile cu pumnu' ala greu de l-ati mostenit de la raposatu tata dvs, base sa-l odihneasca si le-ati mangaia cu ranga rinichii sa scape de pietre si lu rapopitu' de Gadea si lu nasolu' de Badea, da cu doamna Dana ce aveti? Lasati-o in seama lui toarsu visinescu ca el pe asta e specializat....profesionist ce dreacu...nu ca nu v-ati pricepe dar dvs sunteti barbat vartos n-o sa va puneti mintea cu sexu slab ....
| This discussion has been closed. |