Abuzurile din Romania trec oceanul
CONTINUATI si veti fi surprinsi de forta poporului.
JOS cu BASESCU ,....la puscarie.
"Dar luati aminte dom'ne presedinte,
Ca minciuna asta va va eroda!
Cineva, cu stire, tara lui si-o minte,
Cineva isi bate zilnic joc de ea.
Dom'ne presedinte, e dezastru mare,
O s-ajunga sange si pe alt taram,
Daca fiecare da in fiecare
Si in noi procese o sa ne taram.
V-am mai spus odata ca-i prea mult amarul
Si ca piere floarea printre buruieni,
Va mai spun si astazi: s-a umplut paharul
Si-o sa se reverse catre Cotroceni."
Imi pot exprima insa tristetea fata de ceea ce ii se intampla medicului Bradisteanu.Sunt oprata pe cord deschis de dumnealui si ii datorez viata.Un OM ca el de ce a trebuit fii umilit ???Dar sunt multe valori umane batjocorite in Romania....PACAT .Scara valorilor este rasturnata , ne conduc multe nonvalori.Pacat ca vocile noastre sunt spuse "surzilor".
Inteleg ca maine un asistent (din zecile de asistenti de politica externa)al secretarului de stat american John Kerry vine sa ne traga de urechi din nou. Ma indoiesc ca America moare de grija noastra. Dovada si acest trimis de rangul "n" care se intalneste cu personae de acelasi rang, recte Basescu, asociatii, etc. Daca America murea de grija noastra , ar fi trebuit sa se intalneasca cu ROMANII de pe strada si sa-i intrebe ce a insemnat interventia Americana in iulie 2012.Ne-au facut un imens rau si au prelungit sederea la putere a unui om care a trimis Romania inapoi cu cel putin cei 10 ani de cand este la putere. Un individ care nu numai ca provine din vechiul sistem communist, un securist versat si corupt,care s-a imbogatit si si-a aranjat tot neamul (fete,frate,etc)pentru 3 generatii. Toata speranta noastra este ca atunci cand pleaca din scaunul presidential , justitia romana sa-si faca, in sfarsit, datoria.
Eu unul va sunt alaturi.
Vă rog să mă credeţi că actualul preşedinte al României împreună cu aliaţii săi sunt prea buni pentru români.
De aceea cu lacrimi în ochi vă rog să îi luaţi la Dvs. în ţară să vă ajute prin bunătatea şi priceperea lor la bunăstarea americanilor. Şi pentru că nu sunt rea,mă gândesc totuşi că şi germaii, francezii, danezii, olandezii şi multe alte ţări ar trebui să beneficieze de experienţa lor. Eu, şi ca mine milioane de români ne-am săturat de atâta bine.
FELICITĂRI ANTENA 3. NU VĂ LĂSAŢI
Re:
TREZITI-VA !!!Murim.IN ROMANIA NU ESTE DEMOCRATIE.Aici este o lupta continua:MAFIA-cu sluga sa-STATUL si PARLAMENTUL versus populatie !TOTI,dar ABSOLUT TOTI care nu muncesc fizic contra plugarului care munceste !PROCURORI NU AVEM !!!!Clanurile interlope prospera sub protectia politicului.De ce oare ?Mafiotii sunt deasupra legii.TOTI parlamentarii sunt infractori.Cu mici exceptii.Vrem procurori americani.Si instante americane !!!!
Oricum, nu trebuie sa ne pierdem nici curajul si nici demnitatea
Pentru Romania,acest individ este ciuma.
Trebuie sa starpim aceasta boala crunta definitiv.
Presedintele Romaniei trebuie sa lupte pentru romani si nu inpotriva lor.
| This discussion has been closed. |