Abuzurile din Romania trec oceanul
abuzurile din Romania trec oceanu
au desfiintat scoli dupa principii meschine mentinand scoli unde erau amplasate ,,carciumi PDL-iste" in incinta curtii scolii sau apropierea scolii.
oare pana cand mai trebuie sa mai suportam pe acest securit cu creieri inecati in alcool.Noi am asteptat sa vina americani sa ne scape de comunisti,dar ce constam ca ei sustin mafia lui basescu si a camarilei lui.Noi l-am destituit.
Felicit colectivul postului Antena3- Emisiunea Sinteza Zilei, dl. Mihai Gâdea, pentru iniţiativa trimiterii online a acestei PETITII la care am aderat cu plăcere. Cu ajutorul dumneavoastră avem şi noi oamenii de rând posibilitatea de a ne face auziti la nivelul conducerii SUA. Familia mea este alături de mine şi semnează virtual "petiţia" pentru că nu toţi posedă un calculator. Numai aşa putem convinge că regimul Băsescu instalat în România este un sistem politic dictatorial mascat sub "Stat de Drept." Românii spun că adevărul iese la iveală ca untdelemnul deasupra apei: Aştept cu votul în mână această zi. Mulţumesc.
Re: Pathetique
#101: Marius Ursu - Pathetique
De ce comentezi in limba engleza un text scris in romana?Nu mai stii sa vorbesti romaneste ?
Sunteti singurul reper ce mai poate coagula dramul de speranta ce ne-a mai ramas.
Saturatia absoluta este starea natiunii, fata de ceea ce traim in anii acestia, consecutivi momentelor dramatice traite in Decembrie '89.
S-a murit in strada, iar o sleacta de indivizi mizerabili calca in picioare sacrificiul acelor oameni.
Marile natiuni democratice experimenteaza oare, rezistenta acestui popor la saracire si umilinta dezumanizanta?!
Au ales sa sprijine acest regim dictatorial, impunandu-ni-l pe mai departe, in 29 Iulie 2012, in vreme ce, Tara are un asemenea REGE, precum Majestatea Sa, Mihai I al ROMANIEI ...
In ce joc ascuns suntem prinsi?!
De zece ani speram sa fie mai bine sa avem de munca la noi in tara ...dar este din ce in ce mai greu ....alti fac averi peste noapte si alti nu isi pot cumpara o paine ..Ne-am saturat ,am ajuns la limita rabdari ...trebuie sa se faca ceva ca altfel se va ajunge mai rau ca in 1989...
| This discussion has been closed. |