Abuzurile din Romania trec oceanul
Abuzurile trebuiesc oprite.
Viitorul copiilor nostri trebuie sa fie curat.
ascultati vocea poporului
America lui Whalt Whitman?
NU. Din păcate nu!
Şi cât te-am iubit Americă!
Şi cât am crezut în tine, Americă!
Măreaţă Americă.
Frumoasă Americă.
De fapt, infatuată Americă!
Îngâmfată Americă!
Dispreţuitoare Americă!
Păcat de tine.
Cu Biblia într-o mână şi cu nedreptatea în alta! Decadentă Americă!
Nu mă crezi?
Ştiu, nu mă crezi!
Nici alte imperii nu au crezut-o!
Le ştii!
Dar le repeţi greşelile!
Te înşeli Americă!
Românii nu sunt toţi neolicheliştii care să te considere Marele lor Licurici!
Şi să presteze ca atare.
Simţindu-te tu, Americă, bine în orgasmul tău planetar.
De care te bucuri.
Încă.
Deocamdată!
Revino-ţi Americă.
Mai întâi pentru binele tău, AMERICĂ!
Noi, românii, iubim America!
America dreaptă.
America profundă.
America adevărată.
America lui Whalt Whitman!
Notă: Nu am uitat şi nu vom uita că un anume Philip Gordon a intrat cu bocancii în democraţia dâmboviţeană. Acum vine o anume, Mare Licurice, Victoria Nuland. Probabil, pentru a mări numărul de mandate la care are dreptul un demis!
http://www.europeea.ro/atelierliterar/index.php?afiseaza_articol_nelogat=46236
Invit sa vada poporul si tara mea pe Presedintele Americii , care sa stea de vorba cu ANTENA 3 TV, cu Primul Ministru , cu viitorul Presedinte Dl.ANTONESCU, si , poate ne va ajuta, caci samanta neamului nu mai poate singur. Ajuta-i Doamne pe romani !
E momentul sa invatam o data pentru totdeauna sa fim verticali si demni,sa demascam abuzurile interne dar si cele externe,facute la adresa cetatenilor romani,e momentul sa reamintim tuturor statelor asa-zis puternice sa respecte demnitatea unui popor,in cazul nostru,demnitatea noastra,e momentul ca puterile straine sa inteleaga ca dorinta unui popor nu poate fi anulata,ca suferintele unui popor nu sunt motive de negociere si ca valorile democratice trebuie sa fie VALABILE pentru toata lumea,e momentul ca democratia veritabila sa nu fie moneda de schimb doar cand e vorba de interesul lor,e momentul sa admita si aceste puteri ca,uneori,democratia este uitata chiar de ei si emisarii lor.Toti cei ce vin aici si vor ceva de la noi vor primi,atata timp cat vin cu inima deschisa si cu intentii corecte.E momentul sa spunem nu acestor interese straine care nu tin cont aproape niciodata de interesele noastre,ca popor,e momentul ca ipocrizia din politica practicata la scara larga,peste tot in lume,sa mai dispara,e momentul sa ne facem auziti cu adevarat.Avem toate motivele sa fim mandri de radacinile noastre si de noi,ca popor.
Atitudinea poporului roman fata de SUA va depinde de asta!
Cei cu P.........mica!
P..... , = pensie mica.
| This discussion has been closed. |