Abuzurile din Romania trec oceanul
Comment ? Nu , doar o intrebare retorica si o dorinta din FUNDUL BASULUI MEU pentru PUSCARIABILUL LIBER : BAI KKT IESIT PE USA DIN BAS NU CREZI CA AR TREBUI SA TE VEDEM INTRIND PE USA DIN FATA SA FACI UN PAHAREL CU ADITZA SI GIGI ????? Mortii matii si ai udrei la un loc ... ca nu mai pot de atita ura !!!!!!!!!!!! CU MULTA ... URA!!! DIN HULL , YORKSHIRE , UK ! F Y !!!!!!
Basescu mare bou
Prima constatare
Eu consider ca toate aceste imagini postate de Academia Catavencu si de alti ,,tovarasi", ne-au adus prejudicii si noua, semnatarilor acestei petitii si Romaniei. Sper sa si le asume.
Re:
Tinere, oricat de mult mi-as dori sa scap de d-nul Basescu, si-mi doresc, il consider vinovat pentru situatia in care a ajuns Romania,nu mi-as permite sa folosesc un astfel de limbaj. Nu foloseste nimanui si este o pata pe obrazul Romaniei. Gandeste-te la aceasta tara, daca-ti pasa de ea.
NIGHT SHIFTUL...
PROSTITUATA nu mai are lovele.
Al dracului de pulitica e grea,mai ales cand nu mai ai venituri.Daca M.Preda a scris ,,CEL MAI
IUBIT...... pentru mine cel mai URAT este FOSILA AIA DE ZEGREAN ( piticania de BOC si broscoiul
de OLTEAN l-au promovat pt invaliditate si uite CE MARE SULA A AJUNS)
ancerc lu felix si lugilor lui
Re:
cred ca esti dr ciomu dar cu alt nume asa ca dute si-l pupa pe basistu in bas dar sper sa aiba diaree cind il saruti.sa va ciocanesc zdrentelor cu conducatorul vostru basist si sper sa aiba parte de multi ani de pirnaie si macar pt citeva zile sa fie coleg de puscarie cu cei bagati abuziv de belitu asta pe care tu il pupi in ccur
Doctorul `Andy # 25..
Pai bine ma felcer IDIOT,CINE MAI VINE SA INVESTEASCA CEVA IN RO daca idolul tau betiv aresteaza
cu gasca lui -P.Ministru,Ministri si multi Demnitari si mafiotii ORDINARI te faci ca nu-I vezi ?
Re: D-le Admin
Oamenii seriosi nu semneaza asemenea petitie. Doar cei cu creierul spalat. Trebuie sa fii nebun de legat ca sa nu-ti dai seama cat esti de manipulat. Si nu am nicio aplecare pentru Basescu sau altii, din cei care au guvernat tara. Toti sunt niste nemernici, inclusiv Basescu, Ponta, Dragnea,Sova ,Antonescu si de fapt toti. Voi nu vedeti ca pastorul Gadea si Antene 3 isi bate joc de voi ? Aceasta petitie, pe care o poti semna de cate ori vrei nu are nicio valoare ? Cei care ati semnat aceasta bataie de joc de petitie sunteti niste fripturisti nenorociti si prosti.
Re: Doctorul `Andy # 25..
#25463: OBSERVER - Doctorul `Andy # 25..
Cum incape atata prostie intr-un singur om ? Cine aresteaza si condamna ? Uiti ca tara e condusa cu 80% de Ponta ? Uiti ca partea executiva este a lui Ponta, integral, stii ca ministrul Justitiei este numit de Ponta si e ruda prin alianta cu el ?
Re:
#52: - Poate pentruca Ponta se ascunde prin boscheti cand vine cineva din afara.
Re: Re: Doctorul `Andy # 25..
#25467: Zara - Re: Doctorul `Andy # 25..
TANTI,
Daca matale chiar vrei sa fiu nepoliticos,de data asta incerc sa-ti explic;
EU NU FAC PARTE DIN VREUN PARTID POLITIC din RO,dar prin nastere cred si simt ca un ROMAN .ASA PRECUM STI STAREA
ECONOMICA ESTE TOTAL -repet-TOTAL dependenta de U.E. Daca matale imi vi cu Ponta,Antonescu ,Basescu ,atunci va doresc o zi buna.Uitasem multe SUCCESURI, multe,multe SUCCESURI si mai ales COIABITARI.
Continutul petitiei este absolut halucinant.
| This discussion has been closed. |
Re: LA ORA DE NOAPTE.....
#25450: PRETORIAN - LA ORA DE NOAPTE.....
Pana la ,,caracterul unui popor", avem o ceata de huligani care vor sa compromita aceasta actiune, un admin care trebuie sa-si faca datoria, daca nu sunteti capabili, nu trebuia sa faceti acest demers. Abuzati de buna noastra credinta ?Am raportat cateva sute de mesaje si daca nu luati masuri o sa fac o plangere penala si vreau sa vad IP-urile . Sunt convinsa ca sunt de la celula operativa,,Zeus" si sunt platiti din banii nostri. Va dau cuvantul meu de onoare ca ma tin de cuvant !