Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re: DEOCAMDATA CEREM CONFISCAREA AVERILOR BASISTILOR
#24455: Nu te contrazic, scriitorule !!! - Re: Re: DEOCAMDATA CEREM CONFISCAREA AVERILOR BASISTILOR
VORBESC CUM GANDESC, SUNT UNU CARE MUNCESTE SA TRAIASCA SI CARE NU SE MINTE CU CUVINTE FRUMOASE. VEZI, ASTA-I DEFECTUL VOSTRU AL MULTORA, VA PLAC CUVINTELE FRUMOASE, EVALUATE, PLINE DE SUBANTELESURI ALE POLITICILOR PE CARE INTOTDEAUNA LE INVART IN FAVOAREA LOR. POT FOLOSI CUVINTE FRUMOASE DAR CRED CA SI TU GANDESTI LA FEL CUM M-AM EXPRIMAT EU. CAND SPUN TU, MA REFER LA MILIOANELE DE OAMENI CARE MUNCESC SA TRAIASCA DE PE AZI PE MAINE SI DACA MA EXPRIM ASA O FAC PT CA SUNT INDICNAT NU PT CA MI-AR LIPSI SCOALA. AM PRINS SI PERIOADA IN CARE PT A LUA UN 8 LA SCOALA TREBUIA SA INVETI UN AN, NU SA DAI 100 DE EURO
SA SEMNAM PETITIA !!!
Sunt băsist
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#24315: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re:
Nu esti cu nasu-n suflet, esti cu nasu-n curu oribilului aluia.
Am împlinit de curînd 60 de ani . Vă spun că nu am întîlnit pîna acum o persoana mai hidoasă ca aceasta . Adică ce fel de om eşti dacă nu ţii cont de faptul că locuitorii acestei tari NU te mai vor? Exprimînd aceasta în cadrul legal al Referendumului din 2012 .Mai departe cuvintele nu îşi au rostul , realitatea vorbeşte de la sine .
Probatiunea este parte din juistitia din Romania
Re:
SI PE CEAUSESCU SPUNEA CA NU L-A VRUT NIMENI, DAR IN 89 ROMANIA AVEA 21.000.000 DE LOCUITORI. DACA NU L-AI VRUT CE-AI FACUT PANA LA 35 DE ANI AI TAI SA NU MAI FIE EL LA CONDUCERE? ''NU ARUNCA CU PIETRE DECAT DACA...''
Schimbați Joker-ul
Re:
SEPINDE CE INSEAMNA MERITORIE SI PENTRU CINE. OARE CEI 13 ANI AU FOST CEI DIN PRIMU' RAZBOI MONDIAL? IN CARE 13 ANI A MERS ROMANIA IN DIRECTIA BUNA DE A FOST ASA MERITORIE ACTIVITATEA SA?
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''
E un idiot care comenteaza cu nickul meu...un plagiator...draq sa-l ia...zice mereu ca e basist
Deci eu nu sunt basist, am semnat petitia, cred ca basescu a facut abuzuri si hotii, si sunt sigur ca si voiculescu si ai lui au acelasi scop. politicienii nostri sunt doar pt ei.//;
Tăria de caracter
Sunt un președinte care-și susține cu tărie poziția.
Nu mă amețesc pe mine USL-așii ăștia.
Contez pe mine.
http://baselandia.files.wordpress.com/2013/07/professore.jpg%3Fw%3D517...
CA DACA AM FI FOST CUM TREBUIE, L-AM FI SCUTURAT DEMULT DE PE NOI...(VEZI 2007).
ASA CA, HAI MACAR SA SEMNAM PETITIA ASTA, CA SA SE CACE AMERICANU' DE RAS...
| This discussion has been closed. |