Abuzurile din Romania trec oceanul
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Ioan T Morar imi aduc aminte cum a primit cu bucurie veste ca este guvernator de delta dunarii..il facuse basina guvernator peste delta...dintr-o cartita de jurnalist...gurist...la toti le-a dat posturi bune...desigur platite de noi...ca doar nu era basina sa cheltuie din buzunar, din cauza asta sunt disperati...a plecat el Ceausescu...da basaul..credeti ca nu?
Liviu Dragnea
Carcase de basisti atarnate de semafoare la Piata Universitatii peste care vor fi puse pancarde cu "CINE-O FACE CA EI, CA EI SA PATEASCA !"
cacarau
Toti complicii sa raspunda material si nu numai, pentru toate prejudiciile aduse oamenilor nevinovati sau mai putin vinovati, carora le-au distrus viitorul,cei care sunt de fapt "adevaratii infractori" scapand nepedepsiti. Cum sa motivez copiii sa invete? Pentru ce? Daca esti cinstit esti prost. Daca esti smecher esti destept. Am avut sperante intr-o schimbare, in bine, dupa alegeri. Mare dezamagire!!!
Daca avem putin norocla loteria vizelor, plecam din Romania. Poate pana la pensie se va schimba ceva, dar in tara nu intrevad un viitor celor doi baieti, de clasa a 2-a si a 4-a.
Noi insistam sa invete, dar pentru 1.000 lei/luna, dupa 4 ani de facultate, la zi, bugetar fiind (APL), nu stiu daca vor fi motivati sa o mai faca, atunci cand vor avea varsta de a decide singuri in ce directie o ia: corecti sau "corupti".
Bafta!!!!!!!!!!!! in demersul facut.
Am fost la o simulare
Fac anumite pregătiri.
http://www.caleaeuropeana.ro/wp-content/uploads/2012/05/fraude-fonduri-ue.jpg...
uslmuisti pupati aici
Re: Am fost la o simulare
This comment has been removed by the author of the petition.
Cacarau viitorul ceausescu
REFERENDUMUL LASILOR
Re:
lasa ponto ca te spun eu lu nea jiji sa te bata si sa te bage in portbagaj
| This discussion has been closed. |