Abuzurile din Romania trec oceanul
This comment has been removed by the person who wrote it.
Deci acest REFERENDUM este un SCRUTIN PROFUND INJUST, ABERANT SI TREBUIE SCOS DIN CONSTITUTIE fiindca:
Un presedinte nu trebuie sa aibe peste 50% din votanti in competitie cu toti ceilalti potentiali aspiranti la fct. de presedinte (asa cum este in cazul referendumului), ci el trebuie sa aibe peste 50% in competitie cu un singur alt potential aspirant la fct.(asa cum e cazul turului 2 al unui scrutin de alegeri normale)..
Un presedinte ales mai in toate tarile democratice, ca si in cazul nostru obtine in turul 1 de alegeri cam 30-35% din voturi, la noi venind cam 3 3 si ceva milioane de romani votanti. Restul de 65-70% (6-7 milioane romani votanti) revenind celorlalti candidati impreuna, prin acestia intelegandu-se absolut normal ca sunt contra celui care are 30-35% si care apoi devine presedintele ales
In al doilea tur de scrutin dupa cum am mai spus si mai sus presedintele ales obtine peste 50% din voturi ( cam 5 milioane la noi), dar aceste voturi sunt compuse pe langa cele 3 3 si ceva milioane din primul tur si din voturile candidatilor iesiti din competitie,ce nu mai au sansa la fct de presedinte, a celor care aleg "raul mai mic" etc...ceea ce nu e cazul referendumului, unde interesul tuturor celorlalti este cu totul invers si anume sa voteze contra presedintelui ales, si astfel sa participe din nou la alegeri....
In consecinta e absolut normal ca un presedinte ales sa aibe oricand mai multi votanti contra lui cand toti ceilalti aspiranti au o sansa...
Deci daca tot se ajunge la o suspendare a unui Presedinte (eu zicand cu dovezi indubitabile si grave) macar sa se treaca direct la alegeri normale cu tur 1 si 2, cu sanse egale si pt Presedintele suspendat,.,,,..,..v
This comment has been removed by the author of the petition.
De ex., eu am aflat cu o zi ininte, de la tv Antena 3; daca nu ma uitam, nu stiam de aceasta petitie. Cred ca au fost multi in situatia mea.
Cu bine pentru Romania!
Re:
"doctoru' andy" din experienta stiu ca este imposibil sa ai o discutie cu un basist dar totusi uneori nu ma pot abtine sa incerc.
Aberatiile "baietilor" de la antena3 asa cum spui tu au fost confirmate de foarte multi oameni(este cea mai semnata petitie din toate timpurile in Romania), justitia este deja aservita de Basescu si asta se vede cu ochiul liber daca nu esti idiot(sau basist platit), justitia asta fabrica probe, si condamna fara probe.
Ai dreptate, Antena 3 este disperata, la fel si cei 7,2 mil de romani care l-au demis pe Basescu dar nu au fost bagati in seama, asta e realitatea, incearca sa o vezi;)
Spitalul Baltazar -Arseni
VA IMPLOR OPRITIVA!!!
NE MERITAM SOARTA
I-a priviti fotografia de mai sus a mogulului-hot. Va place ?
| This discussion has been closed. |