Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Domnule NACEA
#19796: PRETORIAN - Domnule NACEA
..si mai am ceva privind JUSTITIA. LA IMENSA DATORIE EXTERNA bugetul se apropie de faliment si datoria trebuie
platita si atunci FRUMOASA JUSTITIE VA DEMARA DECAPITAREA TUTUROR TRADATORILOR DE si HOTILOR de TARA,
pentru asi recupera banii de salarii.
Jos BASESCU
Aoleu
Sa pastrati galetile alea de la alegeri ca o aveti cu ce le umple la anu cand o sa va bata foamea si lispa de ajutoare sociale cu 2-0 pana la pauza de masa .
Sunt întru totul de acord cu conţinutul acestei scrisorii deschise şi sper să aibă un ecou în atitudinea celor doi destinatari faţă de România!
Cristina Trandafir
Re: Jos BASESCU
#19805: CiioCanoe - Jos BASESCU
Acum este in faza lui nea Nicu -Ma adresez tutulol oamenilor de la ,,secu`` care ajuta la bunul mers a FURTULUI GENERALIZAT.
O umila parere cred ca i-l vor ,,sinucide`` CURVELE actuale care i-l sfatuiesc acum,ca sa scape EI de TEROARE,caci asta
va veni cu ajutor strain.
Nu inteleg de ce Ponta, pe care il consider de buna-credinta, s-a inconjurat de o buna parte dintre acesi venali si-i mai ingaduie, cu lejeritate, si pe cei proprii.
Ma astept ca Antena 3 sa ramana portdrapelul luptei pentru progres si sa finalizeze actiunile incepute, ex. abuzurile lui Ungvent in legatura cu tigarile, bauturile si mancarea speciala de la guvern, in condittile in care, cf. legii, acolo nu se bea si fumeaza decat la protocol ori activitati de acest gen nu prea au fost. Ar fi trist sa constatam ca astea sunt bonusurile unor trepadusi asa-zisi necesari tuturor guvernelor...
Spor la treaba si La multi ani!
Re: Aoleu
Auzi asta cu foamea,pai ce VIDEANU,BECALI,NASTASE,CASUNEANU,TANTAREANU, VOICULESCU,aia de la ICCR si
multi altii ,NU AU AGONISIT NIMIC PRIN CAMARI.
Atunci chermeze si dansuri populare.
Re: Re: Jos BASESCU
#19808: POVATZA - Re: Jos BASESCU
Am mentionat cu ajutor strain, deoarece aia isi vor cere banii inapoi (cei 100 miliarde de euroi) si vor atita POPORUL
contra vilelor mai aratoase. INCHIZITIE TATA si atunci sa vezi PROCURORII (care nu vor fi neoasi ci straini) care vor
fi doar TRANSLATORI.
Adrian Nastase
Motivul este acesta: A vandut Rafo Onesti pe 0 lei lui Corneliu Iacubov. Datorita lui Adrian Nastase a trebuit sa-mi parasesc tara. Mori Nastase!
traian langa adrian = JUSTITIE
| This discussion has been closed. |
CUM SE POATE !!!