Abuzurile din Romania trec oceanul
Debarcarea qiorului
Referitor la petitie, ce sa zic , e bine, dar, nu prea am sperante mari pt ca, domnule, credeti voi ca din iulie 2012, Occidentul nu stie ce se petrece aici?, imposibil, si voi stiti ca e imposibil, si nu inteleg in ruptul capului de ce il protejeaza pe Basescu, ce le face, ce avantaje le face? ce i-a facut doamnei Merkel?poate ma lamureste si pe mine cineva, ne vinde tara?
Re:
asa e, scapati-ne si de astia. aloooo... america... se aude
http://www.youtube.com/watch?v=E900xkAj2g8
Abuz
nu mai este nimic de comentat.....ne-a mintit de la inceput si o va face pina la sfirsit...am votat 7 milioane sa plece si el ne ignora cu tupeu si nerusinare,si, culmea , este crezut de "mai marii lumii"...pe noi de ce nu ne asculta ,pe noi care suntem parte a acestui popor,a caror copii trebuie sa plece in "occident" sa poata sa se realizeze ca oameni,sa fie respectatisi apreciati intelectual....sunt foarte multe de spus,dar esenta acestui mesaj este"nu mai vrem un impostor in pozitia cea mai inalta de conducere a statului",nici acum nici in vecii vecilor "amin"
BASESCU , LA PUSCARIE !!!!!!!!!!!!!
Nu pot crede ca nu se stie ca de fapt BASECU da lovituri de stat aproape zilnic.Nu cred ca nu se stieca este un dictator pe care poporul nu-lmai vrea .Succes ROMANIA!
Du-te, V.Ponta, după Ceauşescu !
Du-te, Crin.A, după Ceauşescu !
Du-te, SRI, după Ceauşescu !
"ca rau a ajuns Romania sa aleaga dintre doi fosti
COMUNISTI !",numai ca sa dovedit,ca cel ales in acel
an a mai fost si fost securist ,incojurandu-se si
numind in diferite structuri si institutii cheie ale statului fosti colaboratori sau angajati ai temutei SECURITATI .A mai numit oameni slab pregatiti ,fara experienta in varful justitiei ,
tocmai pt. ai avea la mana si ai dirija dupa bunul plac in activitate ,dupa expresia "COMANDA LA MINE " EU V-AM NUMIT ,EU VA FAC FELUL "!
| This discussion has been closed. |