Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re:
SA NE HALEASCANOUA COAIELESI LA DECEDATI DIN 89 IAR DUPALACAZAN CU TOTI PARLAMENTARI
Re: Re:
Puneti-ma pe mine, stimate domn, Sunt mai bun decat Ponta, Basescu si Regele Mihai la un loc.
Futu-i, iar mi s-a mucit mustata
Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
sa sti domnule URSU ca strugurelul nu le face bine ca deja au facut bube dulci si herpesuri la cur uselistii de la gurile pupincuristilor lui voiculescufelixmotanu
#15520: Liviu Dragnea - Re: Re:
hai siktir, banuiesc ca la urmatoarea postare o sa ma faci antisemit... ha, ha!!!
Re: Re:
Cum sa plece, stimate domn? Pai, pentru noi cine mai voteaza daca nu mai ramane nimeni cu mana intinsa prin tara? Putin realism poltic, va rog frumos
Am semnat petitia din greseala.
#15524: Adrian Nastase - Re: Re:
FUTUTI ACADEAUA MATI CE TALENT DE BASIST IEFTIN AI IN TINE ...SLOBOZIMEAS PULA IN MORMANTUL FAMILIEI TALE ....OSTROGOTULE CE ESTI:))))
Re:
Saru'mana, sa traiti, doamna Nuland. Iar de treaba aia mai vorbim la alegeri
Re: Re: Re: Re:
#15536: PT UN VIZIGOT BASIST - Re: Re: Re:
Vorbeste frumos, tarane, ca pentru voi am tradus Biblia, futu-va-n cap de trogloditi valahi.
P.S. Vezi ca sunt ostrogot, tarane, nu vizigot. Vizigot e tac'tu care a futut o pecenega in delegatie la Coamnesti
....atentionare!
Re: Re: Re: Re:
#15536: PT UN VIZIGOT BASIST - Re: Re: Re:
Stiam ca ma iubesti, nebunatic mic. Hai sa sugi incetisor acadeaua. Daca o faci cu simtul raspunderii primesti si supliment!
Re:
scrie, scrie asa se poate lauda gadea maine ca are multe comentarii, ca azi era excitat
Re:
Am fularul. Si la finante e bine. Promit sa nu las nimic in urma. Poate o dara de cacat, ca ma lasa gaoaza...
Re: Re: Re: Re: Re:
#15539: Wulfila Gotul - Re: Re: Re: Re:
BINE TARANUSULE , HAI SA VORBIM FRUMOS. UNDE AI FACUT-O PRIMA DATA?
Re:
Normal ca Basescu e guvernator. ca doar eu l-am pus. Alte probleme mai aveti?
Re: ....atentionare!
#15540: CORECT - ....atentionare!
Dar mie imi place cum scrie oamenii aici. Ce ai cu ei?
Re: Re: Re: Re: Re:
#15541: Adrian Nastase - Re: Re: Re: Re:
SA O SUGA MAMICUTA TA CAVALERULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IAR CA DESERT, VIN CU MARE PLACERE SA O COMITEM IN 3 EU TU SI SOTIA TA BLONDA:)))))
| This discussion has been closed. |
Re:
#15483: -
de ce dracu nu plecati voi in america? voi astia care asteptati sprijin mereu... ba de la americani, ba de la stat, ba de la primarie, puneti dracu mana si munciti si scoateti tara din rahatul in care ati bagat-o facand-u-va ca munciti. stati ca milogi si asteptati de la altii, ceva, orice, nu conteaza dar sa faca altii pt voi. vreti sclavi la americani, duceti-va dracu acolo. daca sunteti 80 sau 8 milioane, plecati nu reprezentati voi pe ceilalti 11 milioane. apropos... luati-l si pe gadea cu voi