Abuzurile din Romania trec oceanul
este purtatoarea valorilor europene
am semnat aceasta petitie cu speranta ca pote oficialii astia vor deschide ochii si vor incepe sa priceapa ca nu suntem nici putini nici prosti in privinta politici lor vizavi de Romania.
desi sansele ca ceva sa se schimbe la noi si in politica lor sunt mici speranta moare ultima.
tot asa am sperat si mergand la vot la referendum
am crezut ca scapam de baselu si incet,incet de clica lui
raman totusi la credinta ca nu scapam de asta decat ...
2. daca basescu e sef de stat acum din 2015 ar trebui sa fie sef de camera [ca GIGI]
3. Gabi Firea sa invete sa piarda[c-asa-i in tenis] e o"cumetrie"veche in IF.vrem investitii si calm bre
4. la multi ani Romania!
You ... prosecutors, judges, politicians must learn justice from Hristos !
Dacii never retreat.
Dacii never surrender.
We will stand and fight and die till the last
Re:
Banuiesc ca te referi la Ponta, Voiculescu, Dragnea, Fenechiu, Mazare, Iliescu, Nastase &co., cei care ar trebui sa-si ia labele comuniste de pe Justitie...
Sper ca poporul roman sa isi poata hotara si singur soarta. Inca nu suntem al 51 -lea stat al confederatiei americane. Daca am acceptat sau am fost acceptati pe baza de reciprocitate in NATO asta nu inseamna ca trebuie sa fim chiar lipsiti de independenta. la fiecare pocnet din deget al guvernatorului filo american Basescu amenintat prin cele aproape opt milioane de voturi prin care i se solicita demisia, vine un emisar american. sa ne faca cate un gest nedorit cu degetul. Nu suntem handicapati! INCA SUNTEM UN STAT SUVERAN CHIAR DACA ESTE GUVERNAT DE UN GUVERNATOR SUSTINUT PRIN AMABILITATEA Mr. Gitenstein si al guvernului american. Am asteptat 60 de ani sprijinul american. Acum primim statut de vasalitate ori de colonie. Nu e bine stimate Domnule Secretar de Stata John Kerry! Nu asa intelegem noi romanii democratia americana,,,,
da
Re: Manipulare antenista
#12119: zavaidoc - Manipulare antenista
m-ai bine manipulat decât spalat pe creier.
Cu multa stima...
Nici romanii din afara tarii nu-l mai doresc pe Basescu.....
| This discussion has been closed. |
Re:
#12115: -
Mama ta are o scuza, si anume varsta, dar tu ce scuza ai sa nu gandesti si sa semnezi o asemenea aberatie?