Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
Gadea, nimeni altul decit un simbrias al adevaratului Scaraotzchi care visa sa puna mina pe justitie ca sa-si salveze pielea, va ajunge muritor de foame dupa ce stapinu-i va ajunge acolo unde merita, in pushcarie. Ar trebui sa stie ca Dumnezeu nu bate cu bota... Ma intreb ce caracter infect poate sa se puna in slujba Satanei intr-atit incit sa calce in picioare cele mai elementare valori ca adevarul, cinstea si corctiatudinea.
Abuzurile din Romania trec oceanul
Rusine
Re: LOL
Basistule! IESI AFARA JAVRA ORDINARA! Sa TRAIESTI BINE IN PUSCARIE ALATURI DE MENTORUL tau BASE!
Da! Te oftici ! Antenistiii sunt aici !
Re: Re: Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#10969: Asa cred - Re: Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
basistii comenteaza din ura si rautate
Speranta....
Consider ca abuzurile din aceasta tara, in intervalul anilor ce au trecut de la revolta din decembrie 1989, au culminat cu perioada in care actualul presedinte al tarii, se afla la putere si mult mai puternic prezente mai ales dupa ce peste 7000000 de alegatori au spus hotarat ca presedintele trebuie sa fie demis. Increngatura creata in justitie, in institutiile care au rol in ceea ce priveste securitatea interna si externa, au ajuns intr-un moment in care azi, politia politica se afla deasupra tuturor celor care vor si spera la o viata mai buna si mai cinstita. Cei (cel) care au creat asemenea situatie, sunt si cei care striga in gura mare ca exista coruptie, protejand in realitate faradelegile ce s-au facut si se fac in continuare. Daca tot avem privilegiul de a fi vizitati de un inalt demnitar american, cel putin acesta sa fie in masura sa afle si alte opinii ale celor multi si cinstiti care inca mai se afla pe acest teritoriu numit ROMANIA.
Ar trebui ca misionarul SUA sa ia act de faptul ca ambasada propriei sale tari, isi permite sa cheme la discutii anumite organe ale justitiei, altele decat acelea conform cutumei internationale ce au dreptul a fi invitate.
Demnitarul SUA trebuie sa fie impartial si sa analizeze corect toate declaratiile venite si de la o parte si de la cea a maselor care intr-un stat democratic ar trebui sa cantareasca mult in balanta increderii...
IMI DORESC SA FIM MULT MAI DECISI SI CU CURAJ,CU CAPUL SUS CAND LUAM CUVANTUL IN AFARA TARII SI PE UN SINGUR TON.
TREBUIE SA FIM MULT MAI MANDRII DE UNDE VENIM, DE CEEA CE SUNTEM SI AM FOST SI CEEA CE PUTEM FACE SI DOVEDI CA OAMENI SI CA SI TARA.
IMI DORESC CA O-DATA SA MA INTORC ACASA CU FAMILIA.
PS : SUNT UNUL DINTRE CEI CARE LA REVOLUTIE AVEM 17 ANI.
AM FOST PE 22 DECEMBRIE SI AM STRIGAT "JOS CEAUSESCU", PRECUM ALTE SUTE DE MII DE TINEWRI DIN TOATA TARA .
AM STAT ACOLO TIMP DE 2 ZILE SI 3 NOPTI.
NU AM SA REGRET NICIODATA CA AM FOST ACOLO SI ASI FACE LA FEL IAR.
DACA STIAM CE SA ALEGEM IN 1990 SI ANUME ,DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE DESI NU SUNT REGALIST, REGELE MIHAI ,ACUM NU MAI VORBEAM DESPRE TOATE ACESTEA CI DESPRE O TARA CA SI BELGIA SAU SUEDIA POATE."
CU STIMA,
MARIUS CIONTEA
READING
UK
| This discussion has been closed. |