ABUZ :ANULAREA GARANŢIEI LA PRODUSELE ELECTRONICE
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția ABUZ :ANULAREA GARANŢIEI LA PRODUSELE ELECTRONICE
|
Musafir |
#12015-05-18 20:00Prin publicarea petitiei doresc sa schimbam Romania intr-o tara unde sunt respectate drepturile cetatenilor, unde institutiile statului isi fac datoria, iar noi consumatorii nu vom mai fi dezamagiti din cauza abuzurilor. In cazul meu eevolio mi-a anulat garantia "deteriorare mecanica", iar problemele produsului erau software. |
|
| |
|
Musafir |
#22015-09-18 20:22Acelas lucru am patit cu o tableta evolio. Intr-un colt carcasa superficial zgariata cu unghia mi-au anulat garantia pentru socuri mecanice, Niste jeguri de oameni doar ca sa iti ia banii! |
|
| |
|
Musafir |
#32015-09-25 18:27In aceeasi situatie sunt si eu, cu o tableta evolio. Atunci cand se incalzea tableta se dezlipea si imi cadea pur si simplu ecranul. Il puneam la loc si mergea tableta. Cand am trimis-o la service mi-au anulat garantia pe motiv ca aceasta a fost expusa la conditii extreme. De-si tableta a mai fost trimisa inainte la ei la service pentru ca nu mai incarca, iar dupa ce mi-au trimis-o inapoi imi cadea ecranul. |
|
| |
|
Constantin Cocosila |
#4 Recomand2020-02-01 19:51Ce fac eu pt ca mi-au anulat garantia la un flex pt ca am taiat cateva caramizi unde ma pot plange pt ca opc ai da dreptate service-ului |
|
| |
|
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie