Salvati romanii cu HIV!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati romanii cu HIV!


Musafir

#1

2014-03-10 13:47

la Constanta, la data curenta terapia este intrerupta deja.

Musafir

#2

2014-03-10 14:10

stop indiferentei!Luati atitudine!

Musafir

#3

2014-03-10 14:15

In calitate de presedinte al asociatiei dar si in calitate de parinte as dori ca aceasta petitie sa poata face o schimbare dar si sa schimba mentalitatea oamenilor chiar si dupa 20 si ceva de ani.

Musafir

#4

2014-03-10 18:37

Câți dintre cei care trebuie să deblocheze fondurile au fost în preajma unui persoane cu HIV?
Domnule ministru al sănătății, va-ți lăudat că sunt asigurate fonduri pentru programul anti-sida,nu suntem decât în luna martie și nu sunt bami? Înseamnă că spre sfârșitul anului să ne așteptăm la ce este mai rău? De ce nu se inițializează și o petițieonline pentru demiterea celor care nu își fac treaba?

Musafir

#5

2014-03-10 18:43

Suntem alaturi de voi, oriunde ne'am afla !
HIVSIDA

#6 BANII LA BUGETUL HIV-SIDA SAU PROTESTE PESTE PROTESTE

2014-03-10 19:21

BANII LA BUGETUL HIV-SIDA SAU PROTESTE PESTE PROTESTE

ICREDIBIL ,INISTRUL SANATATII A PRECIZAT CA AVEM BANI LA BUGETUL HIV SIDA... UNDE SUNT BANII? UNDE-I ORBUL? SCOATE-I OCHII!... ASA SUNA ANUNTUL DUMNEALUI....

ONG-URILE CE SE OCUPA DE ACEASTA PROBLEMA IN ROMANIA AR TREBUI SA PUNA PUNCTUL PE ,,I,, IMPREUNA CU PACIENTII HIV SI CADRELE MEDICALE. SITUATIA HIV/SIDA IN ROMANIA NU ESTE INCA REGLEMENTATA ATAT CAT TREBUIE! DOMNULE MINISTRU SUNT PACIENT HIV SI DORESC CA DUMNEAVOASTRA SA VA PUNETI IN POSTURA MEA DOAR 25 SECUNDE! CREDETI CA A-TI PUTEA REZISTA 25 DE SECUNDE? EU AM REZISTAT CU JOCURILE PROGRAMELOR DESTINATE PERS. CU HIV 25 DE ANI! DUMNEAVOASTRA NU PUTETI SA VA PUNETI 25 DE SECUNDE? PUNANDU-VA IN PIELEA NOASTRA PROGRAMUL HIV /SIDA NU AR MAI FI DEZORDONAT.

TOATE CELE BUNE.

Musafir

#7

2014-03-11 06:12

Tratament ARV inseamna VIATA, lipsa acestuia inseamna MOARTE pentru pacienti

Musafir

#8

2014-03-11 09:46

Atat timp cat aceste persoane au fost infectate de sistem,Statul este dator sa asigure tratamentul si tot ce au nevoie acesti oameni!
C-tin

#9 Nu sunt fonduri pt pacientii hiv-sida, insa se gasesc bani pt alte bazaconii precum...

2014-03-11 10:10

Tocmai aud la stiri ca Romania are fonduri de risipit pe aplicatia militara desfasurata in Marea Neagra impreuna cu Bulgaria si la indemnul si cu participarea stapanului terorist nr.1 din lume - SUA, evident cu scop de intimidare a activitatii lui Putin. INSA ACEASI ROMANIE,NU MAI ARE FONDURI PT. CETATENII SAI DEFAVORIZATI SOCIAL, PT CEI AFLATI IN NEVOI SI NECAZURI. Mare greseala din partea conducatorilor românilor si de neiertat este sa-ti consumi resursele nationale si energia pt cazuri externe dubioase, straine de neam si tara si sa-ti lasi propriul popor in lipsuri si suferinte.
Ca sa nu mai amintesc nici de imbecilitatea administratiei interne la nivelul min. de sanatate, care are fonduri pt toate prostiile precum: retetele, cardurile, dosarele electronice cu aparatura si personalul aferent, dar nu are bani pt tratamentul pacientilor, nu are bani pt dotarea spitalelor cu cele necesare, nu sunt bani pt platirea adecvata a cadrelor medicale... Si apoi daca ne legam si de celelalte hibe ale administratiei interne precum:
-cheltuielile enorme pt penitenciare unde sunt oameni sanatosi, buni de munca, intr-atat de capabili incat ar putea sa-si castige din munca proprie existenta lor cat si salariile gardienilor. Si sa nu stea, sanatosi fiind, pe spinarea statului. Pe de alta parte, referitor la chletuielile bugetare pt detinuti,sa fim sinceri, si sa recunoastem ca din cele 2100 de lei per detinut/luna, partea leului intra in buzunarele cadrelor/gardienilor care nu fac nimic, iar detinutul mananca tot fasole si cartofi.
-deasemni,cheltuielile enorme cu cainii maidanezi, bani de care nimeni nu stie clar unde si cum se risipesc, maidanezii ramand incontinuare pe strazi. S-a facut vre-un bilant anual cu persoanele muscate si cu cheltuielile antirabice aferente? Cheltuieli care nu ar fi avut loc in lipsa maidanezilor si astfel banii ar fi putut fi folositi pentru programele nationale de sanatate.
Si cate alte hibe nu sunt in administratia nationala,unde se risipeste bugetul national aiurea.
Nu mai continui ca le stim deja cu totii...
Stanuta
Musafir

#10

2014-03-12 08:04

In calitate de parinte care si-a perdut unicul copil infectat cu HIV in spitalele Romaniei, decedat acum 13 ani. "MAMA" pentru alti tineri cu HIV, care au fost abandonati de propriile familii si le sunt alaturi de 14 ani, va rog domnilor ministri care luati deciziile in aceasta tara numita Romania, cum este posibil ca acesti pacienti care au fost imbolnaviti din vina lipsurilor din spitale sau poate chiar neglijenta unor cadre medicale, pai eu constat ca acum in anul 2014 stam mult mai prost cu sanatatea decat in anii 1986 - 1999 cand acesti tineri au fost infectati. Puneti-va cateva minute in pielea parintilor care isi vad copii cum mor cand ar putea avea zile sa traiasca ! Tratamentul ARV inseamna VIATA, lipsa acestuia inseamna MOARTE pentru pacienti. Va implor nu ii lasati sa moara !


Musafir

#11

2014-03-12 17:03

Sper din tot sufletul ca situatia medicamentelor ARV sa se finalizeze pozitiv pentru pacientii seropozitivi, pentru ca intr-adevar acestia au nevoie de tratamentul specific.
Enrique Esteban

#12 Parteneriat civil

2014-03-14 06:30

Va rog sa semnati si pt legalizarea parteneratului civil în România. Uitati-va la:
http://www.petitieonline.com/vrem_parteneriat_civil_in_romania

Musafir

#13

2014-03-17 08:51

Nu politica distruge oamenii. Oamneii ce fac politica. Si o fac diferentiat: pentru ei si pentru ceilalti.

Musafir

#14

2014-03-19 21:55

Multa bafta in lupta cu sistemul si discriminarea celor bolnavi.
boot

#15

2014-03-20 14:37

Promisiuni şi atât nimic mai mult

Musafir

#16

2014-03-21 19:36

Sustin fara rezerve. Deja interpelasem Ministerul Sanatatii cerand rezolvarea acestor probleme la Iasi, Barlad si Suceava.

Musafir

#17 laura esteban

2014-04-25 20:33

Am locuit cu aceasta boala mortala pentru mai mult de un an, soțul meu am descoperit că am fost amândoi HIV. Ne-am încerca în toate moduri de a trăi viața noastră, în ciuda acestui lucru, în corpul nostru nu până când am dat peste acest plante puternic, care la portretizat pe care el a avut cure.At început am fost mai sceptic, dar soțul meu a insistat pe dându-i o încercare și am comandat pentru unele din plante sale și în câteva săptămâni după ce a urmat procesului din cauza acestei plante, ne-am dus pentru un test ca el ne-a spus prea am fost copleșiți de fericire când am primit rezultatul de la clinica. Rata de virus în corpul nostru a scăzut și, în câteva săptămâni, am fost in totalitate cured.We, de asemenea, întrebat de ce el nu a ieșit în lume, care a avut leac și a spus că a făcut-o în 2011, dar a fost respins de către echipa de cercetare International. Cel mai important lucru este pentru tine de a fi vindecat Dacă vrei să știi despre acest plante e-mail: herbalcure4u@gmail.com. Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Dorel

#18 ASA SA FIE IN REGULA OARE...

2017-04-03 16:17

La CONSTANTA sint respinsi pt a fi operati pacienti imunodeficienti.Is trimisi acasa sa se chinuie.