Gratiere pentru Gica Popescu
Re: Re: Re: Romanilor nu va inteleg
#2079: Je - Re: Re: Romanilor nu va inteleg
Desteptule Hiudu mergea cu viteza de autostrada prin localitate
mare prostie.....
Re: CU MENTALITATEA VOASTRA O SA AJUNGEM MAI RAU CA SOMALIA
#57: RADICALS - CU MENTALITATEA VOASTRA O SA AJUNGEM MAI RAU CA SOMALIA
Am plecat de mult din tara.daca credeti ca exista democratie adevarata pe undeva va inselati amarnic
MOARTE PARVENITILOR SI NIMICURILOR !!!
Despre Popescu nu am auzit sa fi ajutat pe cineva,pt Becali s-au facut nenumarate petitii si nimic,chiar daca a furat si ell,cu siguranta, a ajutat(nu i-au apararea,nu ma intereseaza)
Sa stea in puscarie daca a furat si nu 3 ani ci pe viata,daca s-ar putea. Unii traiesc de pe azi pe maine in timp ce "mafiotii" jupoaie tara,asta este valabil pt toti.
SEMNATI O PETITIE PT INTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA PT TOTI NENOROCITII,daca vreti sa faceti ceva constructiv. Nu vindeti tara si nu deplangeti niste capuse!!!
Inainte sa luati apararea orbeste zdrentelor,gânditi-va ca poate mâine nu mai aveti ce mânca cu copiii vostri. Daca toti ar fura fara a mai fi pedepsiti,ne-am duce dracu' cu totii!
Stai si gândeste-te!!! Daca fura de la tine din traista,nu mai cereai gratiere,ci MOARTE!
NU...SA-SI FACA PUSCARIA!
Re: MOARTE PARVENITILOR SI NIMICURILOR !!!
#2114: un roman - MOARTE PARVENITILOR SI NIMICURILOR !!!
exista un proverb intodeauna hotul striga mai tare decat hotu.DE ce pentru ca fura mai mult decat el si nu cred ca te numeri intre acei oameni care nu au ce manca te numeri pintre capuse
Alooooo..
Stie cineva daca infractorul gingait Popescu a ajutat pe cineva?Totul pentru el si frBecali!Stai la puscarie infractor marunt!Gigi a donat 40 milioane euro si isi face pedeapsa,el trebuie GRATIAT!Esti doaqr un INFRACTOR calafetene!
Re: Alooooo..
#2120: ALT CRAIOVEAN - Alooooo..
nu alt idiot cu capul cat nuca
Hotii la ..mititica!
Rusine dlor!Cum sa ceri gratierea unui hot ,unui infractor?A jucat fotbal pentru buzunarul lui,ce daca a fost la nationala?Infractorul de la Calafat, Popescu sa-si faca pedeapsa!
| This discussion has been closed. |