Denominarea Francului Elvetian, elimininarea clauzelor abuzive
Sunt de acord - ne alaturam!
credit chf
Cu respect
DENOMINAREA FRANCULUI
Re:
Va urez succes!
This comment has been removed by the person who wrote it.
DENOMINAREA FRANCULUI ELVETIAN
,,,,,
Re:
ca america sa nu mai aiba conflict netent eu cred ca trebue sa fie mai ingeniosi fiind ei mai mare cu teritoriu asta nu inseamna ca mc donalsul este rau oamenii nu cumpara fastfuud deoarece costa bani doar acei care au bani si influenta acei au dreptul la un consum mai bun de alimentar asa ca america e foarte buna si inteligioasa
vrem dreptate
Banca nationala ne informa ca putem face credite in franci pentru ca este o moneda stabila!acum ne cearta ca de ce am facut credite in franci!de ce nu au impus bancilor sa dea credite doar in moneda nationala pentru persoane fizice?iar pentru societati in valuta doar daca au importuri?in alte tari guvernul a intervenit si a aparat populatia,in tara noastra grija lor este diar sa faca bancile profit!nimeni nu gindeste pentru cei slabi ci doar pentru cei puternici!
Eu sunt deja in executare silita datorata unui credit ipotecar contractat in iulie 2008. Este inadmisibil ca dupa 30 de ani de munca si 20 de ani de stat in chirie, sa fiu aruncata in strada si sa trebuiasca sa platesc pâna mor datorie pe ceva ce mi s-a luat. Fructul muncii nu mai exista. Banii care-mi raman nu-mi ajung nici de chirie. Camatarii cu acte - bancile, au ajuns sa execute fizic si moral cetateanul! BNR -deasemenea, asa cum spune purtatorul de cuvant al BNR "Creditele in franci sunt putine si nu vor afecta economia" , dar cetateanul? Incredibil...avocatii nu au cu ce ne apara! pt ca proiectele nu trec de guvern! OTP Bank este banca cu care am contractul si acum cu recuperatorii ei.
| This discussion has been closed. |
Comisionul de risc nu are nicio justificare deoarece intregul risc este suportat de catre clientul bancii, prin devalorizarea monedei nationale.