Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Re:
#7500: Adrian Nastase - Re: Re:
ZI LA CE CAMERA SI AI GRIJA SA NU FAICI TRECERE FRAUDULOASA DIN PARAVAN IN PARAVAN
Re: Re: Re: Re:
#7504: YO LA BUTOANE - Re: Re: Re:
Camera 34! Facem un 68 si eu raman dator?
AIM PAPAI DA SEILAR MEN
La Nana o sa cultiv spanac Ha Ha Ha
Am tupeu da borfas, n-aveti ce sa-mi faceti.
Ba da' si ce consilieri mi-am tras, astia ultimii sint cei mai buni, nu stiu de ce nu i-am gasit mai demult. Ma sfatuiesc in fiecare zi ca tre' sa fac exercitii cu rozeta sa se mai lase ca nu mai e mult, nici un an, da' ei nu stiu ca pun la cale un plan secret sa ingrop presa in bani, cu tot cu voiculescu, cum? de unde ii am? din inghetata bineinteles..., asa, deci sa ingrop presa in bani sa va imbarlige ca n-am stat decat un mandat si ca mai am voie unul. O sa puneti botu' sigur, cum l-ati pus 10 ani la rand... ha ha ha.
televiziunea handicapatilor - antena 3
pentru d-l BASESCU
Re:
Bravo ai dreptate, dumnezeu sa auda si sa se indeplineasca tot ce-ai scris. Esti plina de inspiratii.
Si eu ma alaturi de tine si tot poporul romanesc. Jos cu fascistul si toata gasca lui. Felicitari
peentru Antena 3. Dumnezeu sa le de-a putere sa scape sa scape tara de viermi. Trebuie sa se
declanseze inca un referendum si sa fie aruncat ca o masea stricata. Doamne scapa tara de acesti
haini. DESTEAPTA-TE ROMANE ,DIN SOMNUL CEL DE MOARTE, IN CARE NE-ASUPRESTE TIRANII
DE BASISTI. ACUM ORI NICI ODATA CLADESTE-TI ALTA SOARTA, LA CARE SA SE-NCHINE SI CRUZII
DE EXCROCI. DOAMNE AJUTA . AMIN.
Sa dea Domnul
| This discussion has been closed. |